میدری: توسعه راه‌ها زمینه‌ساز رونق اقتصادی و گردشگری سی‌سخت است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: منطقه سی‌سخت و گردنه بیژن از ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی بی‌نظیری برخوردار است و باید با توسعه راه‌های ارتباطی، زمینه دسترسی آسان‌تر مردم و گردشگران به این منطقه فراهم شود.
کد خبر: ۸۵۸۱۴۳
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۶ - 26August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، عملیات اجرایی ایمن سازی و اصلاح نقاط حادثه‌خیز محور سی‌سخت_ پادنا (گردنه بیژن) با حضور «احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی،«یدالله رحمانی» استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان استانی آغاز شد.

وزیر کار و رفاه اجتماعی

«احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز (چهارشنبه) در این آیین اظهار داشت: ظرفیت‌های موجود در این منطقه واقعاً بی‌نظیر است و حیف است مردم ایران و جهان نتوانند به اندازه کافی از این منطقه تاریخی و طبیعت زیبای آن استفاده کنند.

وی افزود: امیدواریم با ایجاد و توسعه راه‌های ارتباطی و ایمن‌سازی محور، دسترسی به این منطقه برای مردم آسان‌تر شود و افزایش ارتباطات، رونق اقتصادی و گردشگری را به دنبال داشته باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با قدردانی از مسئولان و دست‌اندرکاران اجرای این پروژه، بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی برای بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های گردشگری منطقه تأکید کرد.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار