جلب رضایت الهی در گرو خدمترسانی بیمنت به مردم است
نماینده ولیفقیه در استان آذربایجانغربی با قدردانی از تلاشهای مجموعه استانداری تصریح کرد: هر مدیری که گام در مسیر حل مشکلات مردم و جلب رضایت حق بگذارد، از توفیقات و نعمات واسعه الهی برخوردار خواهد شد.
به گزارش دفاعپرس از ارومیه، حجتالاسلام والمسلمین «سیدمهدی قریشی» نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی امروز در نشست با مدیران استانداری آذربایجانغربی، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر و آیتالله رئیسی، افزود: مسئولان باید بدانند پاداش خدماتی که برای مردم انجام میدهند، در قیامت نصیب آنان خواهد شد.

وی با قدردانی از حضور رضا رحمانی در جایگاه استاندار آذربایجانغربی، اظهار کرد: هرچه میزان خدمترسانی به مردم بیشتر باشد، رضایت خداوند متعال نیز بیشتر شامل حال مسئولان خواهد شد.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانغربی با تأکید بر ضرورت تقویت روحیه مسئولیتپذیری در میان مدیران، گفت: در مدیریت نباید این نگاه وجود داشته باشد که «این موضوع به من ارتباطی ندارد»؛ بلکه هر مسئول باید خود را در برابر مسائل و مطالبات مردم مسئول بداند.
حجتالاسلام قریشی همچنین انگیزه و شیوه مدیریتی استاندار آذربایجانغربی را قابل تقدیر دانست و افزود: هر کس در مسیر جلب رضایت خداوند حرکت کند، از نعمتها و توفیقات الهی بهرهمند خواهد شد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تداوم روحیه جهادی و مدیریتی در استان، گفت: امروز رئیسجمهوری و استاندار آذربایجانغربی انگیزه بالایی برای توسعه و آبادانی دارند و امید است این انگیزه در مسیر خدمت به مردم به نتایج مطلوب برسد.
امام جمعه ارومیه در پایان با آرزوی موفقیت برای مجموعه مدیریتی آذربایجانغربی، اظهار کرد: برای موفقیت همه مسئولان دعا میکنیم و امیدواریم در پیشگاه خداوند روسفید باشند.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
