وحدت؛ راه مقابله با جنگ ادراکی دشمن

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بسیج میثم گفت: وحدت با تمرکز بر مشترکات و پرهیز از دو قطبی‌های کاذب، راه مقابله با جنگ ادراکی دشمن و امیدآفرینی در جامعه است.
کد خبر: ۸۵۸۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۸ - 31August 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «جواد وضیع» مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بسیج میثم، با تبریک میلاد پیامبر مهربانی حضرت محمد مصطفی (ص) و ولادت باسعادت امام جعفر صادق (ع)، بر اهمیت وحدت، همدلی و مقابله با جنگ ادراکی دشمن تأکید کرد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بسیج میثم

وی اظهار داشت: وحدت یعنی تمرکز بر مشترکات و برجسته‌سازی خوبی‌ها و انجام انتقاد در زمان و مکان مناسب؛ به عبارت دیگر، بیان سخنان حزبی به منظور تخریب حریف و برجسته‌سازی خود و همچنین کشاندن مسائل ملی به سطح مردم کوچه و بازار، ممنوع است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بسیج میثم افزود: دشمن به دنبال جنگ ادراکی است؛ ترامپ از فشار حداکثری می‌گوید، جریانات سیاسی داخلی از فشار معیشتی بگویند و مسئولان از مشکلات و محدودیت‌ها حرف بزنند؛ ناامیدی به جامعه پمپاژ می‌شود و مردم ناامید، به دنبال کمک از بیرون خواهند بود.

حجت الاسلام وضیع در ادامه با اشاره به تفاهم‌نامه گفت: تفاهم‌نامه نه خیر مطلق و نه شر مطلق است.

حجت الاسلام وضیع ادامه داد: در همین تفاهم‌نامه، برای میراث اجدادی‌مان از نماینده استکبار جهانی قولنامه گرفتیم و حق حاکمیت خود را بر تنگه ثابت کردیم.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بسیج میثم تصریح کرد: جریان مقاومت با واحد بودن ساحات جبهه‌ها به رسمیت شناخته شد.

وی گفت: دشمن پذیرفت با بلوکه کردن پول‌های ما و تحریم‌های نفتی و پتروشیمی به ما ظلم کرده و موظف شد آنها را آزاد و رفع تحریم کند.

حجت الاسلام وضیع در ادامه با طرح این پرسش که «تنگه هرمز باز است؟» گفت: اگر باز است، آمریکایی‌ها بیکار بودند ما را محاصره کنند و مردمشان هزینه انرژی بیشتری را پرداخت کنند!

وی افزود: بله، تخلیه نفت به صورت کشتی به کشتی در مرز تنگه توسط کشور‌های حوزه خلیج فارس انجام می‌شود؛ مگر با این کار می‌توان جبران کسری انرژی را کرد؟ ضمن اینکه هزینه حمل افزایش می‌یابد و این همان فشار بر دشمن است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بسیج میثم خاطرنشان کرد: بندر فجیره و ینبع به صورت انتقال خط لوله، نفت صادر می‌کنند، اما به جهت تقابل یمن با عربستان، این صادرات به نصف کاهش یافته است.

وی تأکید کرد: امروز با همدلی و اعتماد به مسئولان کشور بایستی از دو قطبی‌های کاذب اعراض کرد و به فرموده رهبر انقلاب، هر آنچه که موجب اختلاف در اجتماع می‌شود، ممنوع است.

حجت الاسلام وضیع در پایان گفت: بر همه نخبگان فرض است با برجسته‌سازی نقاط قوت جمهوری اسلامی، روایت اول را در دست بگیرند و مردم را به آینده امیدوار سازند.

انتهای پیام/

برچسب ها: وحدت
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار