توزیع ۲۶ هزار بسته تحصیلی در آذربایجان‌غربی

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌غربی از آماده‌سازی و توزیع ۲۶ هزار بسته تحصیلی به ارزش ۱۵ میلیارد تومان در آستانه سال تحصیلی جدید خبر داد.
کد خبر: ۸۵۹۰۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۷ - 31August 2026
به گزارش دفاع‌پرس از ارومیه، «محمدزاده» مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌غربی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح «مشق همدلی» در آستانه آغازسال تحصیلی برای دانش آموزان تحت پوشش اظهار داشت: همزمان با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید، ۲۶ هزار بسته تحصیلی به ارزش مجموعاً ۱۵ میلیارد تومان برای دانش‌آموزان نیازمند تحت حمایت کمیته امداد استان آماده شده و بخشی از این بسته‌ها نیز توزیع شده است.
ارومیه
وی افزود: با وجود تأمین بخش قابل توجهی از اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان، در بخش تهیه کیف و کوله مدرسه همچنان نیازمند همراهی خیران و نیکوکاران هستیم تا دانش‌آموزان نیازمند بتوانند سال تحصیلی خود را با کمترین دغدغه آغاز کنند.
 
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌غربی با تأکید بر نقش مشارکت‌های مردمی در حمایت از خانواده‌های نیازمند، گفت: در حال حاضر ۳۳۶ مرکز نیکوکاری در استان فعالیت می‌کنند و حدود ۶۵ درصد درآمد حاصل از مشارکت‌های مردمی از طریق این مراکز جمع‌آوری می‌شود.
 
محمدزاده با اشاره به جامعه تحت پوشش کمیته امداد استان اظهار داشت: در حال حاضر ۹۷ هزار خانوار شامل ۱۸۲ هزار نفر، معادل حدود پنج درصد جمعیت آذربایجان‌غربی، تحت حمایت این نهاد قرار دارند.
 
وی ادامه داد: حدود یک‌هزار و ۲۰۰ خانوار مربوط به خانواده زندانیان، ۶ هزار خانوار مربوط به بیماران خاص و صعب‌العلاج، ۵۹ هزار خانوار دارای زن سرپرست و ۶۹ هزار سالمند هستند.
 
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌غربی با بیان اینکه طی دو سال اخیر بیش از ۹۰ درصد به مستمری مددجویان افزوده شده است، گفت: در این مدت ۲۱ هزار خانوار، معادل بیش از ۳۲ هزار نفر، به جمعیت تحت پوشش کمیته امداد استان اضافه شده‌اند.
 
محمدزاده، توانمندسازی و ایجاد درآمد پایدار برای مددجویان را از محور‌های اصلی فعالیت کمیته امداد عنوان کرد و افزود: طی دو سال گذشته ۲۴ هزار و ۹۰۰ مورد تسهیلات به مددجویان و متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده که مجموع ارزش آن به حدود ۲ همت می‌رسد.
 
وی اضافه کرد: در همین مدت ۲۷۸ پنل خورشیدی بین مددجویان توزیع شده و ۳۶۰۰ خانوار نیز با اجرای برنامه‌های توانمندسازی و ایجاد درآمد پایدار، خودکفا شده و از چرخه حمایت کمیته امداد خارج شده‌اند.
 
افتتاح ۹۳ واحد مسکن مددجویی در هفته دولت
 
مدیرکل کمیته امداد استان همچنین از افتتاح ۹۳ واحد مسکن مددجویی در هفته دولت خبر داد و گفت: ۶۵ واحد از این واحد‌ها در مناطق روستایی و مابقی در مناطق شهری احداث شده‌اند.
 
وی با اشاره به سایر اقدامات حمایتی افزود: همزمان با هفته دولت، ۶۳ پنل خورشیدی نیز در اختیار مددجویان قرار گرفت.
 
محمدزاده ادامه داد: در حال حاضر ۸۱ هزار حامی از ۲۵ هزار فرزند ایتام و محسنین در آذربایجان‌غربی حمایت می‌کنند و این مشارکت‌ها نقش مهمی در تأمین نیاز‌های معیشتی، تحصیلی و درمانی خانواده‌های تحت حمایت دارد.
 
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان‌غربی با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف جذب مشارکت‌های مردمی گفت: خیران می‌توانند از طریق طرح‌هایی همچون جشن عاطفه‌ها، یلدای مهربانی، اکرام ایتام، جشن نیکوکاری و طرح‌های ماه مبارک رمضان در حمایت از خانواده‌های نیازمند و فرزندان ایتام و محسنین مشارکت کنند.
 
وی از خیران خواست برای تأمین کیف و کوله دانش‌آموزان نیازمند در طرح «مشق همدلی» مشارکت کنند و گفت: نیکوکاران می‌توانند کمک‌های خود را از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۲۳۲، کد دستوری #۳۴۴*۸۸۷۷* و اپلیکیشن «صدقه من» پرداخت کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار