دستگیری ۲ سارق و کشف ۲۰۰ کیلوگرم سیم برق مسروقه در بابل
به گزارش دفاعپرس از مازندران، سرهنگ «قاسم عزیزی» فرمانده انتظامی شهرستان بابل امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم و کابل برق هوایی و وسایل داخل خودرو در سطح شهرستان، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان بابل قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی، اطلاعاتی و بررسیهای میدانی، موفق به شناسایی مخفیگاه و دستگیری دو سارق سابقهدار و حرفهای شدند که اهل شهرستان همجوار بوده و اقدامات مجرمانه خود را متهمان با استفاده از یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در شهرستان بابل انجام میدادند.
فرمانده انتظامی شهرستان بابل خاطرنشان کرد: سارقان دستگیر شده در تحقیقات تخصصی پلیس، به ۲۵ فقره سرقت سیم برق هوایی و محتویات داخل خودرو اعتراف کردند. همچنین در زمان دستگیری، ابزار و ادوات ارتکاب جرم از قبیل قیچی کابلبُر، اره، انبردست و دستکشهای مخصوص کشف و ضبط شد و در بازرسی از مخفیگاه آنان نیز حدود ۲۰۰ کیلوگرم سیم و کابل برق هوایی مسروقه کشف شد.
سرهنگ عزیزی با اشاره به سوابق متعدد متهمان گفت: این دو سارق پس از تشکیل پرونده و طی مراحل قانونی، به مرجع قضایی معرفی و با توجه به مستندات موجود و پروندههای مرتبط، با قرار مناسب روانه زندان شدند.
انتهای پیام/
