آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در البرز

مدیرکل کمیته امداد استان البرز از اجرای پویش جشن عاطفه‌ها به‌منظور تأمین نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند تا ۱۵ شهریورماه خبر داد.
کد خبر: ۸۵۹۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰ - 01September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از البرز، «رضا البرزی»، مدیرکل کمیته امداد استان البرز از آغاز پویش «جشن عاطفه‌ها» در استان خبر داد و اظهار داشت: این پویش با هدف تأمین بخشی از نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان تحت حمایت و خانواده‌های نیازمند و با مشارکت خیران و مردم نیکوکار تا ۱۵ شهریورماه ادامه خواهد داشت.

دفاع پرس البرز

وی با اشاره به اهمیت حمایت از دانش‌آموزان در آستانه سال تحصیلی مطرح کرد: تأمین لوازم‌التحریر، کیف، کفش و پوشاک تحصیلی از مهم‌ترین نیاز‌های دانش‌آموزان خانواده‌های کم‌برخوردار است و «جشن عاطفه‌ها» فرصتی برای همراهی مردم در فراهم کردن شرایط مناسب تحصیل این دانش‌آموزان به شمار می‌رود.

مدیرکل کمیته امداد استان البرز اذعان داشت: کمیته امداد استان البرز با استفاده از ظرفیت ادارات، مراکز نیکوکاری و پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی، زمینه مشارکت آسان و مستقیم مردم نیکوکار در این پویش را فراهم کرده است.

البرزی از خیران و مردم نوع‌دوست استان دعوت کرد با مشارکت در جشن عاطفه‌ها، در تأمین ملزومات تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند سهیم شوند و ادامه داد: کمک‌های مردمی می‌تواند زمینه‌ساز آغاز سال تحصیلی با آرامش و امید بیشتر برای دانش‌آموزان خانواده‌های تحت حمایت باشد.

وی عنوان کرد: مردم نیکوکار می‌توانند کمک‌های خود را از طریق شماره کارت ۰۵۷۸-۵۰۰۳-۹۹۷۹-۶۰۳۷ و کد دستوری #۰۲۶*۸۸۷۷* پرداخت کنند. همچنین مراجعه به ادارات کمیته امداد، پایگاه‌های جمع‌آوری کمک و مراکز نیکوکاری در سطح استان از دیگر روش‌های مشارکت در این پویش است.

مدیرکل کمیته امداد استان البرز در پایان خاطرنشان کرد: همراهی مردم در جشن عاطفه‌ها، تنها تأمین چند قلم کالای تحصیلی نیست، بلکه گامی برای حمایت از آینده فرزندان این سرزمین و فراهم کردن فرصت برابر برای تحصیل و پیشرفت آنان است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار