انفجار مین در بوزین و مرخیل پاوه یک فعال محیط‌زیست را مصدوم کرد

فرماندار پاوه از مصدومیت یک فعال محیط‌زیست بر اثر انفجار مین در محدوده مرزی منطقه حفاظت‌شده بوزین و مرخیل و حین عملیات اطفای حریق خبر داد.
کد خبر: ۸۵۹۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۱ - 01September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «فرزاد الماسی» فرماندار شهرستان پاوه امروز در نشست خبری از مصدومیت یک فعال محیط‌زیست بر اثر انفجار مین در محدوده مرزی منطقه حفاظت‌شده بوزین و مرخیل و حین عملیات اطفای حریق خبر داد و اظهار داشت: بلافاصله پس از وقوع حادثه، اقدامات امدادی برای فرد مصدوم انجام شد و با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، وی برای ادامه روند درمان به بیمارستان قدس پاوه منتقل شد.

پاوه

فرماندار شهرستان پاوه با قدردانی از تلاش نیروهای امدادی، فعالان محیط‌زیست و اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد در جریان عملیات مهار آتش‌سوزی منطقه، گفت: این افراد با وجود شرایط دشوار منطقه برای کنترل و اطفای حریق تلاش‌های بی‌وقفه‌ای انجام داده‌اند.

الماسی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در جریان عملیات اطفای حریق، تصریح کرد: با توجه به وجود مناطق آلوده به مین و مهمات به‌جامانده از دوران جنگ در بخش‌هایی از منطقه، همه نیروهای حاضر باید توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای حاضر در عملیات باید از ورود به محدوده‌های ناشناخته و پرخطر خودداری کرده و پیش از ورود به مناطق مختلف، هماهنگی‌های لازم را با مسئولان مربوطه انجام دهند تا از تکرار چنین حوادثی جلوگیری شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار