شهادت فرزند کهگیلویه و بویراحمد در پی تجاوز دشمن آمریکایی به کشور

در پی تجاوز اخیر دشمن جنایتکار به حریم هوایی کشور، ناوسروان «سید مالک موسوی‌تبار» از دلاورمردان سادات میرسالاری شهرستان بهمئی استان کهگیلویه و بویراحمد، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
کد خبر: ۸۵۹۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۷ - 02September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، در پی تجاوز جنایتکارانه رژیم آمریکایی به حریم هوایی جمهوری اسلامی ایران، یکی دیگر از مدافعان میهن از دیار بهمئی، با انجام مأموریت خود در مسیر حفظ امنیت ملی، جان خود را فدای میهن کرد.

ناو سروان

ناوسروان «سید مالک موسوی‌تبار» از سادات میرسالاری ساکن بخش ممبی در شهرستان بهمئی استان کهگیلویه و بویراحمد هنگام ردیابی و انهدام موشک‌های شلیک‌شده توسط دشمن خبیث در منطقه شهر آغاجری، با ایستادگی در برابر این تجاوز، به درجه رفیع شهادت رسید.

شهید موسوی‌تبار که از رزمندگان باسابقه و مجاهد محسوب می‌شود، پیش از این نیز در جریان جنگ رمضان در بخش ابوالفارس، در کنار همرزمان خود با صلابت ایستادگی کرده بود. وی دارای دو فرزند دختر است.

قرار است مراسم تشییع و پیکر مطهر این شهید بزرگوار در شهر ممبی برگزار شود که زمان و مکان دقیق آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار