حجت‌الاسلام دشتی: مسئولیت علمای شیعه در مرزبانی مبانی فکری انقلاب بازنشستگی ندارد

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قم گفت: مرزبانی مهم امروز حفاظت علمای شیعه از مرز‌های اعتقادی و فکری انقلاب است و این مسئولیت، بازنشستگی نمی‌شناسد.
کد خبر: ۸۵۹۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۲ - 03September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین دشتی» مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابی طالب (ع) در گردهمایی روحانیون وابسته سپاه ساکن در قم در سالن همایش موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان اظهار داشت: امروز دشمن با ایجاد توهم‌ها و اختلافات میان گروه‌های مختلف انقلابی، سعی در کج‌فهمی‌سازی در میان مردم دارد و وظیفه اصلی روحانیون انقلاب، تبیین و روشنگیری مبانی فکری و دینی است.

مسئول نمایندگی سپاه قم

وی با استناد به روایتی از امام صادق (ع) در مسند امام حسن عسکری (ع) مبنی بر اینکه «علمای شیعه مرزدارانی هستند که جلوی ابلیس و عفریته هایش را می‌گیرند»، گفت: مرزبانی امروز صرفاً حفاظت از مرز‌های جغرافیایی نیست، بلکه مرز‌های اعتقادی و فکری هستند که اهمیت شان از مرز‌های نظامی بسیار بیشتر است.

دشتی با اشاره به اینکه فضیلت و برتری مرزداران اعتقادی یک میلیون برابر رزمندگان جبهه است، تأکید کرد: این مسئولیت بازنشستگی نمی‌شناسد و تا زمانی که توانایی ارتباط با مردم در ما به عنوان علمای شیعه هست، وظیفه دفاع از دین و انقلاب را بر دوش داریم.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قم با اشاره به بیانیه اخیر مقام معظم رهبری و ضرورت سازماندهی نهاد روحانیت در جهاد تبیین، گفت: یکی از چالش‌های اصلی امروز، وجود ابهامات در تحلیل‌های سیاسی است؛ برخی تحلیلگران با ایجاد حساسیت کاذب، مردم را نسبت به مذاکرات یا سیاست‌ها بدبین و دولت را متهم به سازشکاری می‌کنند، در حالی که از نظر فقهی و مبانی دینی، تفاوت میان «آتش‌بس» و «سازش» وجود دارد و تشخیص مصداق فعلی جنگ یا مذاکره تنها بر عهده رهبری امت است.

وی افزود: مردم تحلیل‌گر هستند و انتظار دارند پاسخ‌های منطقی و فقهی دریافت کنند؛ اگر ما نتوانیم تفاوت میان قیام امام حسین (ع) و صلح امام حسن (ع) را در بستر شرایط امروز تبیین کنیم، مردم دچار سردرگمی می‌شوند.

دشتی با تأکید بر اینکه تبعیت از رهبری امت قید اصلی کار ماست، گفت: حتی اگر احساسات ما دیکته کند که باید فریاد بزنیم، اما اگر رهبری حکم به آرامش داد، سکوت و نظم‌دهی خود نوعی جهاد است و نباید اجازه دهیم احساسات باعث ایجاد شکاف در جبهه انقلاب شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قم با اشاره به فعالیت‌های دشمن در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی خارجی، عنوان کرد: دشمن به کهک طراحی‌های هوش مصنوعی و انتشار شایعات، سعی در ایجاد اختلاف میان جریان‌های مختلف انقلابی و دولت دارد.

وی خواستار پرهیز از حمله‌های احساسی به مسئولین و تمرکز بر وحدت‌بخشی شد و گفت: نقد سازنده و مطالبه‌گری مهم است، اما نباید در چارچوب ایجاد شکاف میان مردم و مسئولین یا میان جناح‌های انقلابی مطرح شود.

دشتی با اشاره به اهمیت موضوع حجاب و حضور اقشار مختلف در تجمعات، بر نیاز به ظرافت در برخورد با موضوعات اجتماعی تأکید کرد و گفت: باید در عین صیانت از ارزش‌های دینی، فضای تجمعات را به گونه‌ای مدیریت کنیم که گریزگاه‌هایی برای دشمن ایجاد نشود.

وی در پایان از پیشکسوتان و فعالان فرهنگی خواست تا با بهره‌گیری از تجربیات خود، در تبیین مبانی دینی و رفع شبهات مردم به مسئولین و مردم یاری رسانند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار