دشمن با ادعای صلح به دنبال ایجاد دوگانه و تضعیف وحدت ملت ایران است

امام جمعه موقت سمنان با تأکید بر اینکه صلح بدون ایستادگی در برابر دشمن محقق نمی‌شود، گفت: حمله به عروسی در سیریک و جنایات اخیر دشمنان نشان می‌دهد ادعای صلح آنان واقعی نیست و در چنین شرایطی باید با پرهیز از دوگانه‌سازی، وحدت میان مردم، مسئولان و جامعه را حفظ کرد.
کد خبر: ۸۵۹۹۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۷:۱۱ - 04September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، حجت‌الاسلام «ابراهیم قاسمپور» امام جمعه موقت سمنان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سمنان در مصلای حضرت امیرالمؤمنین(ع)، با اشاره به نکات مهم پیام رهبر معظم انقلاب، مرحله کنونی را مرحله‌ای سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده در تقابل با دشمن دانست و اظهار داشت: این مرحله، نهایت تقابل تمدنی میان جریان حق و باطل است.

سی

وی افزود: مسئولان باید نگاه خود را بر مبنای تقابل حق و باطل تنظیم کنند و نباید آرمان خون‌خواهی امام شهید را با موضوعات دیگری مانند غنی‌سازی گره بزنند، چرا که چنین رویکردی نشان‌دهنده درک نادرست از شرایط است.

امام جمعه موقت سمنان با اشاره به برخی اظهارنظرها درباره ارتباط با چین ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در شرایط کنونی به جهان اثبات کرد که «الهیات بر ریاضیات پیروز شد» و همه باید گفتمان خود را متناسب با این واقعیت اصلاح کنند.

قاسمپور با تأکید بر ضرورت پرهیز از دوگانه‌سازی گفت: برخی مطرح کرده‌اند که «یا باید تنگه را حفظ کنیم یا اقتصاد را»؛ این دوگانه‌ای است که در سال‌های گذشته نیز مطرح شده و نباید بار دیگر به آن بازگشت.

وی افزود: یکی از نکات مهم پیام رهبر معظم انقلاب، پرهیز از دوگانه‌سازی است؛ دوگانه‌هایی مانند جنگ یا سازش، خائن یا غیرخائن و موارد مشابه که می‌تواند به ضرر انقلاب و انسجام جامعه تمام شود، نباید شکل بگیرد.

امام جمعه موقت سمنان با اشاره به حضور مردم در تجمع‌های «شب‌های اقتدار» اظهار کرد: مردم ۱۸۰ روز در میدان حضور داشته‌اند و با وجود این، رئیس‌جمهور آمریکا از قیام مردم ایران سخن می‌گوید؛ پاسخ این یاوه‌گویی روشن است، چرا که ملت ایران پس از ۴۷ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، همچنان در صحنه ایستاده و در برابر دشمن مقاومت می‌کند.

قاسمپور ادامه داد: آنچه نظام را مستحکم نگه داشته، «بعثت مردم در خیابان» و حضور آنان در صحنه است؛ بنابراین نباید مردمی را که در دفاع از کشور و ارزش‌های انقلاب حضور دارند، با عناوینی مانند تندرو خطاب کرد.

وی همچنین تأکید کرد: از سوی دیگر، هر اقدامی از سوی وزیر امور خارجه برای مذاکره نیز نباید از سوی برخی افراد به معنای سازش تلقی شود؛ این نیز نمونه‌ای از همان دوگانه‌سازی است که باید از آن پرهیز کرد.

امام جمعه موقت سمنان با اشاره به حضور مسئولان کشور در نشست‌های بین‌المللی گفت: در هفته گذشته و در اوج تحریم و جنگ اقتصادی، رئیس‌جمهور با قدرت در اجلاس شانگهای حضور یافت که اقدامی در برابر تحریم‌ها بود و رئیس قوه قضائیه نیز در اجلاس بریکس حضور پیدا کرد که این حضورها پیام‌های مهمی برای جهان دارد.

قاسمپور با تأکید بر ضرورت پرهیز از ایجاد دوگانه میان مسئولان گفت: عده‌ای نباید میان مسئولان دوگانه خائن و غیرخائن ایجاد کنند؛ ما دوگانه جنگ و صلح هم نداریم و چنین دوگانه‌سازی‌هایی خسارت‌بار است.

وی با بیان اینکه صلح بدون مقابله با دشمن محقق نمی‌شود، اظهار کرد: در جهانی که قانون جنگل حاکم است و مدرسه و عروسی نیز از حملات دشمن در امان نیست و سازمان‌های بین‌المللی به وظایف خود عمل نمی‌کنند، باید برای رسیدن به صلح در برابر دشمن ایستادگی کرد.

امام جمعه موقت سمنان تصریح کرد: ما صلح‌طلب‌ترین انسان‌ها هستیم، اما در میان قانون جنگل باید ایستادگی و مبارزه کرد تا به صلح رسید و در این مسیر هیچ دوگانه‌سازی پذیرفتنی نیست.

قاسمپور با طرح این پرسش که امروز کدام دشمن ایران را به صلح دعوت کرده است، گفت: صلح یعنی آرامش امت؛ اما آیا امروز رفتار دشمنان ما بوی صلح می‌دهد؟ آیا لباس خونین عروس در سیریک بوی صلح می‌دهد؟

وی افزود: آیا خون نوه شهید رهبر انقلاب، حملات اخیر به لبنان و تکه‌های بدن دانش‌آموزان مفقودشده میناب، نشانه صلح است؟ از سخنان دشمنی که تفاهم‌نامه را کاغذپاره می‌داند نیز بوی صلح به مشام نمی‌رسد.

امام جمعه موقت سمنان با بیان اینکه هیچ‌کس مخالف آرامش کشور نیست، خاطرنشان کرد: مسئله این است که آرامش به چه قیمتی حاصل شود؛ در برابر ظلم و زیاده‌خواهی دشمن باید گفت: «هیهات من‌الذله».

قاسمپور با اشاره به دوگانه حقیقی حق و باطل گفت: لازمه تقابل تمدنی میان حق و باطل، اتحاد ملت‌های مسلمان و مراقبت از انسجام اجتماعی است و هیچ‌کس حق ندارد وحدت جامعه را خدشه‌دار کند.

وی سه رکن وحدت را «وحدت مردم با مردم، وحدت مسئولان با مسئولان و وحدت مردم و مسئولان» عنوان کرد و افزود: هر سه این ارکان باید حفظ و تقویت شود.

امام جمعه موقت سمنان در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر وظایف دولت در حوزه اقتصادی گفت: دولت باید درباره روند دلارزدایی از کشور گزارش ارائه کند و از تجربه کشورهای دیگر در این زمینه بهره بگیرد؛ از سوی دیگر، عطش مردم برای خرید دلار نیز اقدامی نادرست است.

قاسمپور تولید را درمان اقتصاد کشور دانست و گفت: دولت و مردم هر دو در رونق تولید مسئولیت دارند و در تقابل تمدنی، یکی از وظایف مردم حمایت از کالای ایرانی است که با توجه به نزدیک‌شدن سال تحصیلی جدید باید مورد توجه خانواده‌ها قرار گیرد.

وی با اشاره به اعلام جنگ اقتصادی از سوی وزیر خزانه‌داری آمریکا تصریح کرد: همانند جنگ نظامی، در جنگ اقتصادی نیز باید صدای واحدی از داخل کشور شنیده شود و درباره موضوعاتی مانند بنزین نباید دولت و مجلس با ادبیات دوگانه سخن بگویند.

امام جمعه موقت سمنان افزود: مشکل صف‌های بنزین در برخی شهرهای کشور مردم نیستند، بلکه مدل ارائه خدمات و نابسامانی در اطلاع‌رسانی است.

قاسمپور با اشاره به استفاده دشمن از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی در جنگ امروز گفت: اکنون در لبه فناوری و هوش مصنوعی با دشمن در حال مقابله هستیم و نباید ضعف‌ها را برجسته کنیم؛ در حوزه اقتصاد نیز بیان ضعف‌ها باید خط قرمز باشد و در عین حال نقاط ضعف باید اصلاح شوند.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای دشمن و موقعیت آنان برای نیروهای ایران اسلامی شناخته شده است و دشمنان باید بدانند که ملت ایران در دفاع از کشور و آرمان‌های خود ایستاده است.

امام جمعه موقت سمنان در پایان با اشاره به آثار اقتصادی جنگ بر آمریکا گفت: افزایش قیمت سوخت، تورم و مشکلات مربوط به ذخایر این کشور، نشانه‌هایی از فشارهای اقتصادی ناشی از جنگ است و می‌توان آن را از نشانه‌های پیروزی و ایستادگی ملت ایران دانست.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار