سردار حسینی: قلم و واژه ها کمتر از موشک و پهپاد اثر گذار نیستند

فرمانده سپاه نینوا گلستان، با تأکید بر اینکه «ایران فروختنی نیست»، گفت: همان‌گونه که موشک‌ها و پهپادهای جمهوری اسلامی عرصه سخت را به چالش می‌کشند، قلم و هنر شاعران و نویسندگان نیز در عرصه نرم قدرت‌آفرین است و واژه‌ها می‌توانند فتح‌کننده باشند.
کد خبر: ۸۶۰۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۳ - 05September 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، سردار «سیدموسی حسینی»فرمانده سپاه نینوا گلستان شب گذشته در شب شعر «۴ هزار ترانه عشق» که با حضور شاعران برجسته کشوری و استانی در گرگان برگزار شد، اظهار داشت: ایران فروختنی نیست و ملت ایران هیچ‌گاه ظلم‌پذیر نبوده و در برابر ابرقدرت‌ها سربلند ایستاده است.
 
سردار حسینی
فرمانده سپاه نینوا گلستان با اشاره به ایستادگی ملت ایران در دفاع از عزت و استقلال کشور، افزود: عزت ایران کاستنی نیست؛ چراکه انسان‌هایی جان داده‌اند، خون داده‌اند و همچنان جان و خون خود را تقدیم می‌کنند تا امنیت، آرامش و آسایش برای مردم عزیز ایران فراهم باشد.
 
وی ادامه داد: انسان‌هایی که برای تک‌تک مردم ایران جان می‌دهند، هیچ بهایی برای جانفشانی خود نمی‌خواهند و به این ایثار و فداکاری افتخار می‌کنند.
 
حسینی با بیان اینکه عرصه دفاع و مقابله با دشمن تنها به میدان نبرد نظامی محدود نمی‌شود، تصریح کرد: اگر امروز موشک‌ها و پهپاد‌ها هستی دشمن را به چالش می‌کشند، این تنها یک عرصه از تقابل است و در کنار آن، عرصه نرم نیز اهمیت ویژه‌ای دارد.
 
وی خطاب به شاعران و فعالان عرصه فرهنگ و هنر، گفت: شما عزیزان عرصه نرم را در اختیار دارید و هنر قلم کمتر از لانچر و موشک نیست؛ چراکه واژه‌ها برنده و فتح‌کننده هستند و شما صاحبان این واژه‌ها هستید.
 
فرمانده سپاه نینوا گلستان با قدردانی از نقش شاعران در پاسداشت ارزش‌های ملی و انقلابی، خاطرنشان کرد: قدر خودتان را بدانید، همواره شاد بمانید، برای ایران بمانید و برای سربلندی و افتخارآفرینی این سرزمین تلاش کنید.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار