رسانه‌ها در کنار نقد مشکلات، روایتگر دستاوردها باشند

امام‌جمعه کمالشهر با تأکید بر رسالت اصحاب رسانه گفت: خبرنگاران باید در کنار نقد منصفانه مشکلات، دستاوردها و نقاط قوت کشور را نیز برای مردم روایت کنند.
کد خبر: ۸۶۰۴۶۹
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۲:۰۷ - 06September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «محمود نورپور»، امام‌جمعه کمالشهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تجلیل از جایگاه خبرنگاران اظهار داشت: اصحاب رسانه در خط مقدم «جهاد تبیین» نقشی کلیدی و تعیین‌کننده دارند و رسالت آنان یکی از دشوارترین، ارزشمندترین و تأثیرگذارترین مسئولیت‌های اجتماعی در عصر حاضر است.

دفاع پرس البرز

وی با اشاره به تأکیدات مکرر رهبر فرزانه انقلاب بر اهمیت جهاد تبیین مطرح کرد: یکی از اضلاع اصلی این میدان، اصحاب رسانه هستند که با اطلاع‌رسانی دقیق و صادقانه، نقشی بی‌بدیل در روشنگری جامعه ایفا می‌کنند. تمامی خبرنگارانی که در پوشش اخبار نماز جمعه و انعکاس مسائل فرهنگی شهر همکاری دارند، در این مسیر ارزشمند سهیم هستند.

نورپور در تحلیل شرایط بین‌المللی و حوادث اخیر بیان داشت: دشمنان در جنگ‌های اخیر، بدون هیچ توجیه منطقی به کشور ما هجمه آوردند اما با سد محکم مقاومت مردم ایران روبه‌رو و سرانجام ناچار به درخواست آتش‌بس شدند. آنان علی‌رغم برخورداری از حمایت قدرت‌های بزرگ و برخی کشورهای منطقه، در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام ماندند.

امام‌جمعه کمالشهر ضمن انتقاد از رفتارهای دوگانه مدعیان حقوق بشر تصریح کرد: دشمنان در حالی شعار دفاع از حقوق بشر سر می‌دهند که در میدان عمل، مردم بی‌گناه، ورزشکاران، مدارس و حتی مراسم‌های شادی را هدف قرار می‌دهند که با هیچ معیار انسانی سازگار نیست. اما ملت ایران در برابر این ددمنشی‌ها تماشاگر نماند و طبق فرمایش رهبر شهید انقلاب، مبعوث شد.

وی مطرح کرد: امروز شاهدیم که در سراسر کشور از مراکز استان‌ها تا کوچک‌ترین روستاها، مردم به‌صورت خودجوش در صحنه حاضرند که این حضور، جلوه‌ای از غیرت، بصیرت دینی، زمان‌شناسی و فداکاری است که جهانیان را متحیر کرده است. همه اقشار جامعه در قبال کشور برای دفاع از آن وظیفه دارند.

نورپور افزود: همان‌گونه که رزمندگان اسلام در مرزها و پایگاه‌های دفاعی با ایثار جان خود، سد نفوذ دشمن شده‌اند، اصحاب رسانه نیز در جبهه‌ای دیگر مشغول فعالیت‌ هستند و تأثیر قلم و خبر آنان کمتر از حضور رزمندگان در میدان نبرد نیست. وجود مشکلات، کاستی‌ها و ضعف‌ها در کشور غیرقابل‌انکار است و باید به‌صورت منطقی، عاقلانه و منصفانه منعکس شود.

وی گفت: اما نباید تنها به بیان نقاط ضعف پرداخت. هنر رسانه آن است که در کنار نقد منصفانه، روایتگر موفقیت‌ها، پیروزی‌ها و نقاط قوت کشور نیز باشد تا بذر امید در دل جامعه کاشته شود. به گفته رهبر معظم انقلاب، صرف بیان مشکلات هنر نیست، بلکه تبیین دستاوردها و روایت اینکه ایران با وجود همه فشارها در برابر قدرت‌های بزرگ ایستاده، وظیفه امروز رسانه است.

نورپور با بیان اینکه ما باید برای افکار عمومی تشریح کنیم که جمهوری اسلامی چگونه در برابر دو قدرت اتمی دنیا مقاومت کرده و اقدامات مقتدرانه ما علیه پایگاه‌های دشمن در منطقه چه ثمراتی داشته است، تأکید کرد: خبرنگاران نباید ابزار بهره‌برداری‌های سیاسی و شخصی قرار گیرند. اصحاب رسانه سربازان این نظام‌ هستند و خود را مدیون خون شهدا و رزمندگان می‌دانند.

امام‌جمعه کمالشهر اذعان داشت: امنیت و استقلالی که امروز داریم، مرهون فداکاری شهدا و صیانت از آن وظیفه همگانی است. رسانه‌ها باید با الگوگیری از قیام عاشورا، در عین سختی‌ها، بر پایه ایمان و امید حرکت کنند، چراکه جمهوری اسلامی در برابر فشارهای دشمن عقب‌نشینی نخواهد کرد. در موضوع هسته‌ای حتی اگر عقب‌نشینی صورت گیرد، دشمن به آن قانع نخواهد شد.

وی ادامه داد: در این صورت دشمن مطالبات زیاده‌خواهانه خود را افزایش می‌دهد. تنها راه چاره، ایستادگی در برابر قلدران است که تاکنون نتیجه‌بخش بوده و در آینده نیز ثمرات بیشتری خواهد داشت. کشوری با چنین ظرفیت‌های عظیم انسانی، جغرافیایی و اقتصادی، هرگز در برابر تحریم‌های طولانی‌مدت تسلیم نخواهد شد.

نورپور تصریح کرد: مردم کمالشهر، مردمی نجیب و شریف هستند، اما این منطقه با معضلات متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کند. مسئولان استانی و شهری تلاش‌های خود را دارند، اما انتظار می‌رود توجه بیشتری به این منطقه صورت گیرد. یکی از اصلی‌ترین مطالبات مردم، راه‌اندازی ایستگاه متروی کمالشهر بوده و این موضوع بارها پیگیری شده است.

وی با بیان اینکه شهرهای هشتگرد و چهارباغ از امکانات مترو بهره‌مند شده‌اند و انتظار می‌رود مسئولان استانی برای رفع این تبعیض و حل مشکل مردم کمالشهر اقدام عاجل کنند، از اصحاب رسانه خواست با پوشش منظم و مستمر اخبار و برنامه‌های فرهنگی این شهر، به‌ویژه برنامه‌های نماز جمعه و مطالبه‌گری در خصوص مترو، یاری‌گر مردم و مسئولان برای توسعه و آبادانی کمالشهر باشند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار