مدیر عامل سازمان اموال و املاک کوثر منصوب شد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور حکمی «بشیر نظری» را به عنوان «عضو هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان اموال و املاک کوثر» منصوب کرد.
کد خبر: ۸۶۰۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۱ - 07September 2026

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «سید احمد موسوی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور حکمی «بشیر نظری» را به عنوان «عضو هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان اموال و املاک کوثر» منصوب کرد.

سید احمد موسوی

متن این حکم به شرح زیر است:

جناب آقای بشیر نظری

سلام علیکم

نظر به تعهد، تخصص و توانمندی جنابعالی و به استناد ماده (۹) و (۱۲) اساسنامه سازمان اموال و املاک کوثر و تأیید کمیته انتصابات سازمان‌ها به موجب این حکم به عنوان «عضو هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان اموال و املاک کوثر» منصوب می‌گردید.

امید است با استعانت از پروردگار متعال، در ذیل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و با تکیه بر دانش و تجربه خویش در ارتقای سطح اقدامات و اجرای برنامه‌ها و اهداف مورد نظر در چارچوب قوانین و مقررات موفق و مؤید باشید.

۱. تلاش حداکثری برای مولد سازی املاک، در راستای خدمات رسانی به جامعه هدف در چارچوب ضوابط قانونی.

۲. توسعه و تکمیل سامانه جامع و یکپارچه مشتمل بر اطلاعات، مستندات و مدارک کلیه اراضی، املاک و مستغلات با همکاری حوزه‌های مربوطه.

۳. اهتمام حداکثری برای رفع تصرفات غیر قانونی، تعارضات ثبتی، معارضین شخصی و حقوقی و دعاوی حقوقی در املاک.

۴. ایجاد شفافیت و انضباط مالی و سازمانی و استقرار نظام کنترل‌های داخلی در جهت نیل به اهداف.

۵. تدوین و اجرایی سازی برنامه‌های راهبردی و عملیاتی در راستای ارزش آفرینی و تأمین منابع پایدار برای بنیاد در چارچوب سند راهبردی بنیاد.

توفیقات جنابعالی را از درگاه پروردگار متعال مسألت دارم. 

سید احمد موسوی

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار