دفاع پرس گزارش می‌دهد؛

بحران بی‌آبی اهالی «فوعه» و «کفریا» را تهدید می‌کند

اهالی شهرهای فوعه و کفریا این روزها با مشکل تامین آب آشامیدنی مواجه هستند؛ بنا بر این انتظار می‌رود سازمان‌های بشردوستانه با توجه به تخریب منبع آب این دو شهر توسط تکفیری‌ها در سایه افزایش دمای هوا، آنها را از یک فاجعه انسانی جدید نجات دهند.
کد خبر: ۸۶۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱ - 06June 2016

بحران بی‌آبی اهالی «فوعه» و «کفریا» را تهدید می‌کند

به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس، وضعیت اهالی فوعه و کفریا با گذر از فصل سرد به فصل گرم چندان تغییری نکردهاست؛ آنها در پی محاصره از سوی تروریستها با کمبود شدید غذا، آب و دارو مواجه هستند.

به خاطر اینکه سازمان ملل متحد، سازمانی که ادعا میکند حامی حقوق بشر است، دست از وظیفه انسانی خود کشیده است، ساکنان این دو شهر به این نتیجه رسیدهاند که پایداری و استقامت تنها راه برخورد با پیمانشکنان است.

بر اساس این گزارش، اهالی فوعه و کفریا علاوه بر درد و رنج طولانی و مشکلات حاصل از محاصره، به طور مستمر هدف حملات موشکی، خمپارهای تروریستها قرار میگیرند و تکتیراندازهای تروریستی، غیر نظامیان را هدف قرار میدهند.

جدیدترین جنایت تروریستهای تکفیری چهارشنبه (12 خردادماه) رخ داد؛ تروریستها با دهها موشک، خمپاره و گلوله تانک این دو شهر را هدف قرار دادند. در این حمله علاوه بر مجروح شدن دهها تن از اهالی، منبع آب شهر فوعه هم هدف قرار گرفت و اتاق کنترل این منبع آب تخریب شد.

با تخریب منبع آب شهر فوعه، اکنون دهها هزار تن از اهالی شهرهای فوعه و کفریا با مشکل تامین آب آشامیدنی مواجه هستند.

در همین خصوص «لؤی حسین» پژوهشگر رسانهای به پایگاه خبری تحلیلی العهد گفت: اهالی فوعه تلاش میکنند بخشی از این منبع آب را ترمیم کنند؛ تا دوباره برای ذخیره آب از آن استفاده کنند.

این حملات در حالی صورت میگیرد که در این دو شهر آتشبس برقرار است؛ آتشبسی که فقط یک طرف به آن پایبند است و طرف دیگر (تکفیریها) آتشبس را با حملات خمپارهای و شلیک تیر توسط تکتیراندازهایشان نقض میکند.

«لؤی حسین» در خصوص نامهای که اهالی فوعه و کفریا به دبیرکل سازمان ملل متحد نوشتهاند، گفت: اهالی فوعه و کفریا در این نامه از سازمانهای بشردوستانه خواستند که با توجه به تخریب این منبع آب در سایه افزایش دمای هوا، آنها را از یک فاجعه انسانی جدید نجات دهند.

ارتش سوریه و متحدانش باید به فکر نجات دهها هزار نفری که روزانه در معرض حملات خمپارهای تروریستها قرار دارند، باشند.

این پژوهشگر رسانهای با بیان اینکه دو دولت سعودی و ترکی با حمایت از تروریستها مسئول تخریب کردن کامل این دو شهر نماد مقاومت هستند، افزود: دو شهر فوعه و کفریا مثل مجروحی است که خونریزی آن قطع نمیشود. شایسته است در مقابل حملات تروریستها اقدامی صورت گیرد تا بدینوسیله در دل تکفیریها رعب و وحشت ایجاد شود و همچنین موجب شود که آنها به عواقب نقض آتشبس فکر کنند.

گفتنی است؛ دو شهر فوعه و کفریا در حومه ادلب در شمال سوریه 40 هزار نفر جمعیت دارند؛ که از حدود یک سال و سه ماه قبل تاکنون در معرض محاصره ظالمانه از سوی گروههای تروریستی «جیش الفتح» و «احرار الشام» و «جبهه النصره» و «جند الاقصی» قرار دارند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار