حضور میلیونی مردم و ۲۰۰ شب میدان‌داری، خود یک رفراندوم واقعی است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه ثارالله، طرح موضوع رفراندوم درباره جنگ را مصداق «کلمة حق یراد بها الباطل» دانست و با اشاره به آیه ۳۹ سوره حج، به طرح پرسش‌های پنج‌گانه درباره تناقض‌ها و اهداف پنهان این مطالبه پرداخت.
کد خبر: ۸۶۱۱۹۴
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۵ - 09September 2026

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم علیزاده مسئول نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه ثارالله در تجمع شبانه مردم میدان اختیاریه تهران، با انتقاد از طرح مطالبه رفراندوم درباره جنگ، این رویکرد را مصداق «کلمة حق یراد بها الباطل» توصیف کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم علیزاده

وی با استناد به آیه ۳۹ سوره حج «أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ»، اظهار داشت: خداوند متعال به کسانی که مورد ستم و هجوم قرار گرفته‌اند، اذن دفاع و مقابله داده است و بر یاری آنان تواناست.

حجت الاسلام علیزاده در ادامه با طرح پرسش‌های انتقادی، به تشریح ابعاد مختلف موضوع رفراندوم پرداخت.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه ثارالله با اشاره به اینکه اگر قرار باشد برای هر موضوعی رفراندوم برگزار شود، گفت: نظامات، قوانین و ساختار‌هایی که برخاسته از رأی مستقیم و غیرمستقیم مردم هستند، چه محلی از اعراب پیدا خواهند کرد؟

وی در دومین محور سخنان خود عنوان کرد: اگر بنا بر رفراندوم است، بهتر نیست ابتدا محاکمه دولت‌هایی را به رفراندوم بگذاریم که با سیاست‌های ذلیلانه، ترک فعل‌ها و عملکرد‌های ضعیف و جناحی، موجب تضعیف پول ملی، افزایش سرسام‌آور قیمت ارز و عقب راندن کشور شدند؟

حجت الاسلام علیزاده با انتقاد از طرح رفراندوم برای موضوعی که به گفته وی «عنصر پلیدی مثل جنگ» است، تصریح کرد: جنگ منفور همگان است و از پیش پاسخ آن نیز مشخص است؛ چرا با مطرح کردن رفراندوم، مردم را فریب می‌دهید؟

وی افزود: آیا بهتر نیست انصاف به خرج داده و موضوع رفراندوم را سازش با بیگانگان و پذیرش ذلت قرار دهید که نتیجه‌ای جز تجزیه ایران و نابودی مؤلفه‌های قدرت و پیشرفت کشور ندارد؟ آنگاه ببینید آیا همین توده مردمی که بیگانه‌پرستانی همچون شما آنان را بی‌سواد، خام و عوام فرض می‌کنند، پاسخ قاطع و دندان‌شکنی به شما نخواهند داد؟

مسئول نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه ثارالله  خاطرنشان کرد: از این گذشته آیا بهتر نیست در برابر جنگ‌افروزانی که به ناحق بر ملت ما جنگ را تحمیل نمودند، ضرورت دفاع و تنبیه متجاوز را به رفراندوم بگذاریم؟

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در صحنه‌های مختلف، گفت: اگر پدیده حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید و برافراشتن پرچم سرخ انتقام و حضور حدود ۲۰۰ شب در میدان و خیابان، نامش رفراندوم نیست، پس چیست؟!

حجت الاسلام علیزاده در پایان سخنان خود گفت: رفراندوم در واقع کلمه حقی است که در جامعه انقلابی ما به دلیل انتخابات‌های واقعی متعدد، از جایگاه والایی برخوردار بوده و هست؛ اما آیا استفاده منافقانه و مرموزانه از این پدیده مهم و ارزشمند، ظلم به رفراندوم و مردم نیست؟

انتهای پیام/ ۲۷۱

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار