پس از پیروزی‌ها در ساحل غربی؛ صنعاء به شورای امنیت هشدار داد

عضو شورای عالی سیاسی یمن، امروز پنجشنبه با تأکید بر اینکه تحولات «ساحل غربی مسئله حاکمیتی یمن است و تهدیدی برای ناوبری بین‌المللی نیست»، به شورای امنیت هشدار داد که نه به سکویی برای محکوم کردن یمنی‌ها به دلیلدفاع از حاکمیتشان تبدیل شود و نه پوششی برای توجیه تداوم تجاوز و محاصره.
کد خبر: ۸۶۱۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۴ - 10September 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، دکتر عبدالعزیز بن حبتور عضو شورای عالی سیاسی یمن درباره زنجیره پیروزی‌های امروز نیرو‌های مسلح یمن در ساحل غربی گفت: آنچه در ساحل غربی در حال اتفاق است، یک مسئله حاکمیتی و یمنی است و تهدیدی برای ناوبری بین‌المللی محسوب نمی‌شود.

بن حبتور

وی افزود: ما بیانیه‌ها و مواضع خارجی را که با معیار‌های دوگانه با حاکمیت یمن برخورد می‌کنند، رد می‌کنیم. اعمال حاکمیت یمن بر سرزمین‌هایش، یک حق اصیل است و هیچ طرف خارجی حق اعتراض به آن را ندارد.

این مقام شورای عالی سیاسی یمن درباره نشست شورای امنیت برای بررسی تحولات کشورش نیز گفت: «اگر شورای امنیت در حال برگزاری جلسه برای بررسی تحولات یمن است، مسئولیتش ایجاب می‌کند که علل تشدید تنش، به‌ویژه ادامه تجاوز و محاصره سعودی را بررسی کند.

به نوشته وبگاه انصارالله، وی افزود که شورای امنیت نباید به سکویی برای محکوم کردن یمنی‌ها، آن هم به دلیل اعمال حق مشروعشان در دفاع از کشور و حاکمیتشان تبدیل شود. همان‌طور که نباید پوششی برای ایجاد بهانه‌ها و توجیهات برای ادامه تجاوز و محاصره یمن باشد.

وی تصریح کرد: «ما درباره هرگونه تشدید تنش نظامی جدید علیه یمن هشدار می‌دهیم. راه امنیت و ثبات برای همه از مسیر احترام به حاکمیت و استقلال یمن، پایان دادن به تجاوز و محاصره، و حرکت به سوی صلحی عادلانه و پایدار می‌گذرد».

انتهای پیام/955

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار