عیادت استاندار قم از پدر امیر سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی
به گزارش دفاعپرس از قم، «اکبر بهنامجو» استاندار قم، امروز (یکشنبه) در حاشیه سفر کاری با حضور در یکی از بیمارستانهای تهران، از سید احمد موسوی پدر امیر سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی عیادت کرد.

استاندار قم در این دیدار ضمن گفتوگو با پزشکان و کادر درمان، در جریان آخرین وضعیت جسمانی و روند درمان پدر بزرگوار این شهید سرافراز قرار گرفت و بر رسیدگی و مراقبت ویژه پزشکی از وی تأکید کرد.
امیر سپهبد شهید سید عبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بود که روز نهم اسفندماه ۱۴۰۴ در جریان حمله ددمنشانه نظامی آمریکا و رژیم صهیونی به بیت رهبری در کنار رهبر شهید انقلاب اسلامی، به فیض شهادت نائل آمد.
پیکر مطهر این امیر شهید روز ۱۴ فروردین سال جاری، پس از تشییع باشکوه در قم، در جوار مزار سردار شهید محمدسعید ایزدی در صحن امام هادی (ع) حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/
