سمن‌های هرمزگان در مسیر عبور از فعالیت‌محوری به پیامدمحوری

سرپرست معاونت امور فرهنگی و جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان هرمزگان: پنجمین جشنواره ملی «اتفاق» نشان داد سازمان‌های مردم‌نهاد استان در سال ۱۴۰۴ از فعالیت‌های پراکنده عبور کرده و به سمت برنامه‌های ارزیابی‌محور و اثرگذار حرکت کرده‌اند؛ رویکردی که در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۵ با تمرکز بر ارتقای کیفی و برنامه‌ریزی داده‌محور دنبال خواهد شد.
کد خبر: ۸۶۲۰۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۰:۴۷ - 14September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از هرمزگان،«نفیسه شیبانی تزرجی» سرپرست معاونت امورفرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان عنوان کرد در دیدار با دکتر«خاطره کلیبری» مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد، پنجمین جشنواره ملی «اتفاق»، تنها یک رویدادِ نمایشی برای تقدیر نبود؛ بلکه آینه‌ای تمام‌نما از بلوغ سازمان‌های مردم‌نهاد هرمزگان در سال ۱۴۰۴ بود. حضور سمن‌های استان در این رویداد، نشان‌دهنده تغییر پارادایم از «فعالیت‌های پراکنده» به سمت «فعالیت‌های ارزیابی‌محور و اثرگذار» است.

سمن‌های هرمزگان در مسیر عبور از فعالیت‌محوری به پیامدمحوری

ارزیابی عملکرد سمن‌ها در سال ۱۴۰۴، به ما نشان داد که کدام تشکل‌ها توانسته‌اند با استاندارد‌های مدیریتِ مدرن، به جامعه هدف خود نفوذ کنند. اما نگاه ما به این نقطه ختم نمی‌شود. اکنون که به استقبال ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۵ می‌رویم، اولویت ما نه فقط کمیّت، که ارتقای کیفی فعالیت‌هاست.

برنامه ما برای سال ۱۴۰۵، عبور از خودِ «تولید فعالیت» و رسیدن به «تولید پیامد» است. تمامی سمن‌هایی که در سال ۱۴۰۴ مورد ارزیابی قرار گرفتند، اکنون باید با بهره‌گیری از نقاط قوت و اصلاح نقاط ضعف، خود را برای استاندارد‌های سخت‌گیرانه‌تر و حرفه‌ای‌تر ۱۴۰۵ آماده کنند. توانمندسازی سمن‌ها، یعنی مجهز کردن آنها به ابزار‌های برنامه‌ریزی داده‌محور؛ ما در استان هرمزگان آماده‌ایم تا این مسیر را در کنار تشکل‌های دغدغه‌مند بپیماییم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار