سرهنگ طاهرخانی: دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی است

فرمانده و پیشکسوت دوران دفاع مقدس قزوین در جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس، با روایتی متفاوت از سال‌های جنگ، دفاع مقدس را «دانشگاه انسان‌سازی» توصیف کرد و گفت: اگر روایت شهدا به خانه‌ها، مدرسه‌ها و دل جوانان راه پیدا کند، جامعه هرگز نمی‌میرد.
کد خبر: ۸۶۲۲۹۴
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۵ - 14September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، سرهنگ پاسدار مهدی طاهرخانی از فرماندهان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس استان قزوین، امروز (دوشنبه) در جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس استان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: من سال‌ها در جبهه‌ها بودم و آنچه دیدم، فقط جنگ و تفنگ نبود؛ دفاع مقدس یک دانشگاه انسان‌سازی بود که در آن، جوان‌های بی‌تجربه، مردان بزرگ و رزمندگان مخلص و با ایمان ساخت.

عکس

وی با اشاره به خاطراتی از روزهای سخت جبهه، افزود: در آن روزها، بچه‌هایی که شاید سنی از ۱۸، ۱۹ سال نداشتند، با ایمان و توکل به خدا، در برابر تانک‌ها و توپخانه دشمن ایستادند و حماسه‌ها آفریدند. آنان نه به خاطر پول، نه به خاطر مقام، بلکه به عشق ایران، اسلام و رهبری، جان خود را فدا کردند. این روحیه، سرمایه اصلی ملت ایران است.

عکس

طاهرخانی با تأکید بر ضرورت انتقال این فرهنگ به نسل جوان، تصریح کرد: اگر ما بتوانیم روایت شهدا را به خانه‌ها، مدرسه‌ها و دل جوانان ببریم، جامعه هرگز نمی‌میرد. دشمن امروز با جنگ نرم و رسانه‌ای، به دنبال گرفتن این سرمایه از ماست. اما اگر نسل جدید بداند که پدران و مادرانشان چگونه از این کشور دفاع کردند، هرگز اجازه نخواهد داد این میراث از بین برود.

عکس

پیشکسوت دفاع مقدس استان قزوین با اشاره به حضور پرشور مردم در مراسم تشییع شهید خلبان حسین مهدویان، خاطرنشان کرد: آن صحنه‌های باشکوه نشان داد که مردم ما هنوز عاشق شهدا و آرمان‌های انقلاب هستند. هفته دفاع مقدس، فرصتی است تا این عشق و ارادت را در سطح شهر گسترش دهیم و با زبان هنر، یاد شهدا را در دل‌ها زنده کنیم. ما باید از این فرصت نهایت استفاده را ببریم.

وی در پایان با تأکید بر لزوم همدلی و هماهنگی همه دستگاه‌ها، گفت: امیدواریم با همت همه شما عزیزان، هفته دفاع مقدس امسال به یک جشن ملی و مردمی تبدیل شود؛ جشنی که در آن، یاد شهدا، ایثارگران و آزادگان، در همه کوچه‌ها و محله‌های استان قزوین طنین‌انداز شود و نسل جوان با آرمان‌های آنان پیوندی دوباره پیدا کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: سرهنگ طاهرخانی
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار