هلاکت مزدوران سعودی در حمله رزمندگان انصارالله

سخنگوی مزدوران وابسته به عربستان در یمن به تارومار شدن این مزدوران در جریان حملات کوبنده رزمندگان انصارالله اعتراف کرد.
کد خبر: ۸۶۲۴۷۱
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۴ - 15September 2026

به گزارش خبرگزاری گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المیادین، سخنگوی مزدوران وابسته به عربستان در یمن تحت فرماندهی طارق صالح اعتراف کرد که در جریان درگیری‌های اخیر در ساحل غربی دست‌کم ۲ هزار تن از این عناصر کشته یا زخمی شده‌اند.

رزمندگان انصارالله

وی اضافه کرد: مزدوران وابسته به عربستان روزانه صد‌ها تن از عناصر خود را از دست می‌دهند و این ارقام تنها در درگیری‌های بزرگ ثبت می‌شود.

سخنگوی مزدوران عربستانی اضافه کرد: عناصر مذکور به صورت گسترده در جریان عقب نشینی و فرارشان با ده‌ها موشک و پهپاد‌های انتحاری هدف قرار گرفتند.

وی همچنین تاکید کرد: طارق صالح به صورت مستقیم حین حضور در مقر فرماندهی با ۱۸ پهپاد هدف قرار گرفت و دیگر مقر‌های فرماندهی نیز مورد اصابت قرار گرفتند.

نیرو‌های انصارالله یمن طی روز‌های گذشته با آغاز یک عملیات گسترده مزدوران سعودی در این کشور را هدف قرار داده و کنترل مناطق راهبردی از جمله باب المندب را به دست گرفتند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار