فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محلات در گفت‌وگو با خبرگزاری دفاع پرس

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محلات: دفاع مقدس جریانی زنده و ادامه‌دار است / اجرای ۲۰۰ برنامه فرهنگی و جهادی در محلات

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محلات با تأکید بر اینکه فرهنگ دفاع مقدس محدود به دوران هشت‌ساله جنگ نیست، تصریح کرد: امروز نیز ملت ایران در «دفاع مقدس‌های دوم و سوم» با تکیه بر روحیه مقاومت، ایمان و بصیرت در برابر توطئه‌های دشمن ایستادگی می‌کند.
کد خبر: ۸۶۲۶۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۳ - 16September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از استان مرکزی، «مومنی»، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محلات، در آستانه هفته دفاع مقدس با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت را گنجینه‌های زنده انقلاب دانست و اظهار داشت: خاطرات و تجربه‌های این عزیزان باید به نسل جوان منتقل شود؛ چراکه بسیاری از دستاوردهای امروز کشور، حاصل روحیه مقاومت و خودباوری است که در جبهه‌های دفاع مقدس شکل گرفت.

اراک

دفاع مقدس؛ فرهنگی برای تمام اعصار

وی با بیان اینکه محدود کردن دفاع مقدس به یک مقطع هشت‌ساله، نادیده گرفتن حقیقت آن است، افزود: دفاع مقدس یک فرهنگ و مکتب است؛ فرهنگی که در آن مردم، نیروهای مسلح، بسیج و تمامی اقشار جامعه برای دفاع از ارزش‌ها پای کار آمدند. همین فرهنگ در مقاطع مختلف پس از جنگ، از دفاع از حرم تا مقابله با تهدیدات نوین، همواره راهگشای ملت ایران بوده است.

تغییر میدان نبرد، ثبات در آرمان‌ها

مومنی با اشاره به تغییر ماهیت تهدیدات دشمن تصریح کرد: در جنگ‌های ترکیبی امروز که ابعاد رسانه‌ای، سایبری، اقتصادی و شناختی به خود گرفته است، دشمن به دنبال هدف قرار دادن اقتدار و امنیت جمهوری اسلامی است. اما عنصر تعیین‌کننده همچنان همان ایمان، وحدت و روحیه مقاومتی است که در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم. وی خاطرنشان کرد: پیام مشترک تمام دوران‌های ایستادگی ملت ایران این است که اگر جامعه در کنار یکدیگر و بر اصول خود پافشاری کند، هیچ قدرتی نخواهد توانست اراده خود را به کشور تحمیل کند.

تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در محلات

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محلات در ادامه به برنامه‌های هفته دفاع مقدس امسال اشاره کرد و گفت: بیش از ۲۰۰ عنوان برنامه متناسب با نیازهای فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و جهادی در شهرستان محلات طراحی و اجرا خواهد شد.

وی افزود: رژه بزرگ خودرویی و موتوری با حضور یگان امنیت استان، پیاده‌روی تاکتیکی شبانه، ویژه‌برنامه «فرمانده من»، کوهپیمایی و صعود به قله «شهباز» از جمله برنامه‌های شاخص امسال است که با هدف نشان دادن تداوم فرهنگ مقاومت در نسل جوان و نوجوان پیش‌بینی شده است.

ارائه خدمات اجتماعی در کنار فعالیت‌های فرهنگی

مومنی با تأکید بر رویکرد خدمت‌رسانی برنامه‌ها اظهار داشت: علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی و نظامی، خدمات اجتماعی از جمله ویزیت رایگان، برپایی میز خدمت، اردوهای جهادی و واکسیناسیون دام در دستور کار قرار دارد. همچنین برنامه‌هایی نظیر تجلیل از خانواده شهدا، خاطره‌گویی رزمندگان، نشست‌های روشنگری، شب شعر مقاومت، تئاتر خیابانی و مسابقات کتابخوانی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اجرا خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هفته دفاع مقدس فرصتی مغتنم برای انتقال پیام شهدا به نسل آینده است. وظیفه امروز ما حفظ همان روحیه جهادی در سنگرهای خدمت، علم، تولید و دفاع از حقیقت است تا دشمن در هیچ عرصه‌ای به اهداف خود دست نیابد.

 

انتهای پیام/

 

 

 

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار