سردار سنایی راد: مقاومت در برابر دشمن، فضیلت مردمی با پیشینه تمدنی است

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به رزمایش ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدا» در تهران، حضور اقشار مختلف مردمی از نوجوان تا میانسال را نمایش مقاومت مردم‌پایه و مولفه نرم‌افزاری قدرت کشور دانست.
کد خبر: ۸۶۳۱۹۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۸ - 18September 2026

سردار «رسول سنایی‌راد» معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، درباره رزمایش ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدا» و با اشاره به مؤلفه‌های قدرت در جهان اظهار داشت: معمولاً مؤلفه‌های قدرت به سمت سخت‌افزار تمایل دارند؛ مانند جغرافیا و جمعیت و بعضاً فرهنگ، اما در کشور ما اصلی‌ترین مؤلفه‌های قدرت ماهیت نرم‌افزاری دارند و به فرهنگ حماسی مردم و پیشینه تمدنی ما باز می‌گردند که شکلی هویتی دارد.

سردار سنایی راد

وی افزود:  رزمایش ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدا» نمایش مؤلفه قدرت ماست؛ مردمی که با نگاه اعتقادی و در پیوند با هویت و تمدنی که مقاومت در برابر دشمن را فضیلت می‌دانند، امروز به خیابان آمدند. این حضور به معنای مقاومت مردم‌پایه در مقابل دشمن متجاوز است که بخشی از آن را در اجتماعات شبانه مردمی شاهد بودیم و لایه دیگر آن، همین حضور امروز در رزمایش ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدا»است.

سردار سنایی‌راد با اشاره به ترکیب شرکت‌کنندگان در این رزمایش خاطرنشان کرد:  این رزمایش حضور طیف مختلفی از نوجوانان تا میانسالان، زن و مرد را در بر می‌گیرد و هیچ محدودیت قشری و صنفی در آن وجود ندارد. این امر نشان می‌دهد که در تمامی اقشار و سطوح جامعه، جان فدا بودن برای ایران نه فقط یک شعار، بلکه یک ارزش مفهومی است که تجلی آن را امروز در این رزمایش مردمی بزرگ شاهد هستیم.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار