حجت‌الاسلام محمودی: دفاع مقدس پشتوانه استقامت امروز ملت ایران است

امام جمعه موقت اصفهان گفت: پیروزی‌های اخیر ایران در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی، حاصل تجربه‌های دفاع مقدس و استقامت نیروهای مسلح و مردم است و این تجربه همچنان پشتوانه مقاومت ملت ایران در برابر دشمنان خواهد بود.
کد خبر: ۸۶۳۲۱۷
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۶ - 18September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اصفهان، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید احمد محمودی» امام جمعه موقت اصفهان، در خطبه‌های نمازجمعه این هفته که در مصلای امام خمینی (ره) اصفهان برگزار شد، با گرامیداشت مناسبت‌های ماه ربیع‌الثانی و در آستانه هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: پیروزی‌های اخیر ملت ایران در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی، حاصل تجربه‌های دوران دفاع مقدس و استقامت نیرو‌های مسلح، نیرو‌های امنیتی و مردم است.

 

محمودی

وی با اشاره به فرارسیدن هشتم ربیع‌الثانی، سالروز میلاد امام حسن عسکری (ع)، این مناسبت را به محضر امام عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب و پیروان اهل‌بیت (ع) تبریک گفت و دهم ربیع‌الثانی، سالروز رحلت حضرت فاطمه معصومه (س) را تسلیت گفت.

محمودی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، ایثارگران و رزمندگان دوران دفاع مقدس افزود: در آستانه ۳۱ شهریور و آغاز هفته دفاع مقدس، باید یاد و خاطره شهیدان، پیروزی‌ها، استقامت‌ها و جانفشانی‌های آنان را گرامی بداریم و این میراث را به نسل جدید منتقل کنیم.

تجربه دفاع مقدس در برابر هجمه دشمن به کار آمد

امام جمعه موقت اصفهان بیان کرد: اگر تجربه‌های دوران دفاع مقدس در اختیار نیرو‌های مسلح، نیرو‌های امنیتی و مردم ایران نبود، در برابر هجمه‌ای که آمریکا با بالاترین تجهیزات وارد میدان کرد، دستیابی به پیروزی‌های اخیر امکان‌پذیر نبود.

وی با اشاره به حضور مردم در میادین و خیابان‌ها ادامه داد: مردم در ۲۰۰ شب با حضور پرشور و پرهیجان خود در میدان‌ها و خیابان‌ها، ضمن حمایت از نیرو‌های مسلح، نقشه‌ها و اهداف دشمنان داخلی و خارجی را خنثی کردند.

محمودی این استقامت را ادامه راه شهدا دانست و گفت: استقامت رزمندگان در سال‌های دفاع مقدس، وصیت‌نامه شهدا، صبر و پایداری خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگری جانبازان، امروز در جامعه و در رفتار مردم ظهور و بروز پیدا کرده است.

وی افزود: ۲۰۰ شب استقامت فرزندان این ملت در میدان جنگ و جبهه حق علیه باطل، پشتوانه‌ای برای استقامت امروز مردم ایران است و اگر آن ایستادگی‌ها وجود نداشت، ملت ایران نیز نمی‌توانست چنین استقامتی از خود نشان دهد.

دشمن با اسلام انقلابی مقابله می‌کند

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به اهداف راهبردی دشمن در قبال جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: یکی از اهداف دشمن مقابله با اسلام انقلابی است؛ دشمن با اسلام غیرانقلابی مقابله‌ای ندارد و آن را تهدید نمی‌داند، اما با اسلام پویا و انقلابی که در برابر ظلم و زور تسلیم نمی‌شود، مقابله می‌کند.

وی ادامه داد: مقابله با انقلاب اسلامی، تجزیه ایران اسلامی، جلوگیری از سازندگی و پیشرفت کشور و حفظ و حراست از رژیم صهیونیستی در منطقه و قلب جهان اسلام، از دیگر اهداف راهبردی دشمن بوده است.

محمودی تصریح کرد: دشمن با وجود همه تلاش‌ها و هزینه‌هایی که انجام داد، به هیچ‌یک از اهداف راهبردی خود نرسید و نتیجه‌ای برخلاف محاسباتش به دست آورد.

جبهه مقاومت در منطقه شکل گرفته است

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به شکل‌گیری جبهه مقاومت در منطقه گفت: مقاومت در فلسطین، غزه، لبنان و یمن شکل گرفته و امروز شاهد گسترش این جریان در منطقه هستیم.

وی با اشاره به تحولات یمن اظهار داشت: پیروزی‌های اخیر انصارالله یمن، تسلط بر تنگه باب‌المندب و آزادسازی بندر المخا، پیروزی‌های مهمی بود که از نظر ابعاد و نتایج، شباهت زیادی به عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر دارد.

محمودی افزود: این پیروزی‌ها تنها یک پیروزی نظامی و لجستیکی نیست، بلکه تحقق وعده‌های الهی است؛ همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس خرمشهر آزاد شد، امروز نیز مقاومت مردم یمن در برابر دشمنان به پیروزی‌هایی منجر شده است.

وی با استناد به وعده الهی «إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ» ادامه داد: بر اساس گزارش‌هایی که درباره این پیروزی مطرح شده، حدود ۵۴۰۰ کیلومتر مربع از مناطق راهبردی در اختیار انصارالله یمن قرار گرفته و شمار کشته‌ها، مجروحان، اسرا و تجهیزات به‌دست‌آمده از نیرو‌های وابسته به عربستان، شباهت زیادی به عملیات بیت‌المقدس دارد.

مقاومت تا تحقق پیروزی نهایی ادامه دارد

امام جمعه موقت اصفهان با بیان اینکه مقاومت تا تحقق پیروزی نهایی ادامه خواهد داشت، گفت: این پیروزی‌ها و پیشروی‌ها تا رسیدن به پیروزی نهایی، برخلاف خواست جبهه کفر و شیاطین عالم، ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با تأکید بر ضرورت ثبات قدم در مسیر مقاومت افزود: وعده‌ها و سنت‌های الهی قطعی است و اگر ملت‌ها استقامت داشته باشند، امداد‌های الهی نیز شامل حال آنان خواهد شد.

محمودی با اشاره به مقاومت مردم یمن در برابر دشمنان اظهار داشت: ایستادگی مردم یمن در برابر کفر جهانی و عوامل آن در منطقه قابل توجه است و باید در جهان اسلام مورد توجه قرار گیرد.

وی با انتقاد از رویکرد برخی کشور‌های اسلامی نسبت به تحولات منطقه گفت: در شرایطی که مردم یمن در برابر دشمنان مقاومت می‌کنند، برخی کشور‌هایی که خود را اسلامی می‌دانند، به جای حمایت از ملت‌های مسلمان، دست به سوی رژیم صهیونیستی دراز کرده‌اند.

توانمندی‌های نظامی ایران همچنان در حال پیشرفت است

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به پیشرفت‌های دفاعی کشور گفت: بر اساس مطالبی که از مسئولان نظام و دست‌اندرکاران شنیده‌ایم، جمهوری اسلامی ایران هنوز همه پیشرفت‌های نظامی خود را رونمایی نکرده است.

وی ادامه داد: کشور در عرصه‌های مختلف پیشرفت کرده و بخشی از توانمندی‌های نظامی همچنان برای زمان مناسب محفوظ مانده است.

محمودی تأکید کرد: هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی برای برگزاری یادواره‌های شهدا و بازخوانی رشادت‌ها، شهامت‌ها، ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های شهدا برای نسل جدید است؛ نسلی که سال‌ها پس از دوران دفاع مقدس وارد عرصه زندگی شده و باید با این میراث آشنا شود.

پالایشگاه اصفهان در مسیر توسعه انرژی‌محور حرکت می‌کند

امام جمعه موقت اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارشی که پیش از خطبه‌ها از سوی مدیرعامل پالایش نفت اصفهان ارائه شد، بیان کرد: اصفهان در مسیر تبدیل شدن به مجموعه‌ای انرژی‌محور، دانش‌بنیان و مسئول در برابر محیط زیست حرکت می‌کند.

وی تولید پایدار، امنیت انرژی، مدیریت آب، افزایش بهره‌وری انرژی و خلق ارزش برای کشور را از محور‌های این حرکت دانست و افزود: با وجود گرمای شدید امسال، در حوزه آب با قطعی مواجه نشدیم و این موضوع از جمله اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

محمودی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه انرژی، مدیریت آب، محیط زیست و افزایش بهره‌وری، در مسیر کمک به پیشرفت استان و کشور قرار دارد و باید از خدمتگزاران نظام در این عرصه قدردانی کرد.

توحید باید در رفتار انسان دیده شود

امام جمعه موقت اصفهان با تأکید بر تقوای الهی و پرهیز از گناه گفت: اعتقادات دینی زمانی در زندگی انسان اثرگذار است که به تقوا و دوری از گناه و معصیت منجر شود.

وی با اشاره به آموزه‌های دینی درباره اخلاص افزود: صرف اعتقاد به خداوند کافی نیست؛ اعتقاد حقیقی باید انسان را از گناه و نافرمانی خداوند بازدارد.

محمودی تصریح کرد: توحید نباید تنها در اعتقاد به خالقیت خداوند خلاصه شود، بلکه باید در رفتار و زندگی انسان عملیاتی شود؛ جامعه توحیدی نمی‌تواند با گناه، ظلم، ستم و نافرمانی خداوند جمع شود.

وی خاطرنشان کرد: مشرکان مکه نیز خداوند را خالق آسمان و زمین می‌دانستند، اما این اعتقاد آنان را از گناه و ظلم بازنمی‌داشت؛ بنابراین توحید حقیقی زمانی محقق می‌شود که در همه عرصه‌های زندگی انسان اثر بگذارد.

امام جمعه موقت اصفهان گفت: همه اصول، مبانی و آموزه‌های دینی باید انسان را به تقوای الهی و به‌ویژه ترک گناه و معصیت برساند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار