دفاع مقدس مکتبی جاودانه و تکیه‌گاهی برای ایستادگی در برابر استکبار است

معاون هماهنگ کننده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دفاع مقدس مکتبی جاودانه و سرمایه‌ای پایان‌ناپذیر برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در میان نسل جوان است.
کد خبر: ۸۶۳۴۱۹
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۷ - 19September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «زریر فرضی‌زاده» معاون هماهنگ کننده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد امروز (شنبه) در نشست هماهنگی برنامه‌های هفته دفاع مقدس در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و با بیان اینکه برنامه‌های هفته دفاع مقدس امسال با محوریت حضور میدانی و مردمی در استان کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود، اظهار داشت: دفاع مقدس مکتبی جاودانه و سرمایه‌ای پایان‌ناپذیر برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در میان نسل جوان است.

معاون هماهنگ کننده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد

وی افزود: اگر امروز در برابر استکبار جهانی با اقتدار ایستاده‌ایم، این مقاومت ریشه در هویت‌بخشی دوران هشت سال دفاع مقدس دارد.

معاون هماهنگ کننده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: برای نسلی که دوران دفاع مقدس را ندیده و اکنون در معرض هجمه رسانه‌ای دشمن قرار دارد، باید تلاش کنیم فرهنگ ایثار و خودباوری را گسترش دهیم. همان‌طور که در هشت سال دفاع مقدس، وحدت ملت عامل شکست دشمن شد، امروز نیز برای عبور از چالش‌ها به همان روحیه اتکا به توان داخلی و وحدت کلمه نیاز داریم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته بر اساس روزشمار ابلاغی، تصریح کرد: با توجه به اینکه پیوند مردم و دفاع مقدس از همان سال‌های جنگ در خیابان‌ها شکل گرفت، امسال نیز برنامه‌های هفته دفاع مقدس را با رویکرد «خیابان‌محوری» برگزار خواهیم کرد.

سرهنگ فرضی‌زاده ادامه داد: در همین راستا، اجرای برنامه «میدان‌یار» با معرفی برگزیدگان شهرستان‌ها به مدت سه شبانه‌روز در خیابان جمهوری اسلامی شهر یاسوج پیش‌بینی شده است. همچنین بازسازی عملیات «کربلای ۵» توسط تیپ ۴۸ فتح در همین خیابان و با روایت‌گری پیشکسوتان جهاد و شهادت از دیگر برنامه‌های محوری ما خواهد بود.

وی از اجرای برنامه «نومیدان» ویژه دانش‌آموزان با همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش استان خبر داد و گفت: هماهنگی‌های لازم برای استفاده از ظرفیت صداوسیما و شبکه استانی دنا جهت بازنمایی رشادت‌های رزمندگان و استفاده از تجربیات پیشکسوتان نیز در دستور کار قرار دارد.

معاون هماهنگ‌ کننده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن اینکه از مدیران دستگاه‌های اجرایی درخواست کرد تا نسبت به فضاسازی محیطی و گرامی‌داشت هفته دفاع مقدس اهتمام ویژه داشته باشند، افزود: از مدیران کل انتظار می‌رود ضمن برنامه‌ریزی برای تجلیل از پیشکسوتان و خانواده‌های معظم شهدا در ادارات، فرهنگ دفاع مقدس را به بدنه جامعه و ادارات سرازیر کنند تا شاهد تداوم این روحیه در مسیر پیشرفت کشور باشیم.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار