هواشناسی کردستان نسبت به بارش رگباری و وزش باد شدید هشدار داد

هواشناسی کردستان نسبت به فعالیت سامانه جوی و وقوع بارش‌های رگباری و پراکنده، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و احتمال خیزش گردوخاک در استان هشدار داد؛ شرایطی که می‌تواند با آبگرفتگی معابر، تگرگ، صاعقه و خسارت به سازه‌های موقت همراه شود.
کد خبر: ۸۶۳۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۲ - 19September 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، اداره‌کل هواشناسی استان کردستان اعلام کرد امروز شنبه ۲۸ شهریور، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب، بیشتر مناطق استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
 
بارش رگباری و وزش باد شدید در راه کردستان است
 
بر اساس این هشدار، وزش باد می‌تواند موجب خیزش گردوخاک محلی و کاهش کیفیت هوا شود و شهروندان باید نسبت به آثار ناشی از تشدید سرعت باد توجه داشته باشند.
 
این شرایط جوی روز یکشنبه ۲۹ شهریور نیز ادامه خواهد داشت و به‌ویژه نیمه شرقی استان و شهرستان‌های قروه، بیجار و دهگلان در معرض فعالیت این سامانه قرار دارند.
 
هواشناسی کردستان همچنین نسبت به وقوع بارش‌های رگباری و پراکنده هشدار داده است؛ بارش‌هایی که به دلیل ماهیت ناگهانی خود می‌توانند در مدت کوتاهی موجب آبگرفتگی برخی معابر شوند.
 
از دیگر مخاطرات پیش‌بینی‌شده، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌های فصلی عنوان شده است؛ بنابراین از شهروندان و به‌ویژه افرادی که در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها تردد یا توقف دارند، خواسته می‌شود احتیاط لازم را داشته باشند.
 
بر اساس هشدار هواشناسی، احتمال وقوع صاعقه و تگرگ نیز در جریان فعالیت این سامانه وجود دارد و لازم است شهروندان در زمان وقوع رعدوبرق از حضور در فضا‌های باز و نقاط پرخطر خودداری کنند.
 
وزش باد شدید همچنین می‌تواند موجب سقوط اشیای سبک، خسارت به سازه‌های موقت، تابلو‌های تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها شود.
 
احتمال شکستن شاخه‌ها و درختان فرسوده نیز از دیگر مخاطرات اعلام‌شده است و توصیه می‌شود در زمان تشدید وزش باد، از توقف خودرو‌ها در مجاورت درختان فرسوده و سازه‌های ناپایدار پرهیز شود.
 
با توجه به همزمانی وزش باد شدید، بارش‌های رگباری و احتمال وقوع گردوخاک، رعایت نکات ایمنی و توجه به هشدار‌های هواشناسی می‌تواند از بروز خسارت‌های احتمالی جلوگیری کند.
 
آسمان کردستان طی دو روز آینده چهره‌ای ناپایدار خواهد داشت؛ از باد و گردوخاک گرفته تا رگبار، تگرگ و صاعقه. در چنین شرایطی، چند دقیقه احتیاط می‌تواند از یک حادثه جدی جلوگیری کند؛ به‌ویژه در حاشیه رودخانه‌ها، فضای باز و نقاطی که سازه‌ها و درختان فرسوده وجود دارند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار