دستگیری دو زن بدل انداز طلا‌های تقلبی در بابل

فرمانده انتظامی شهرستان بابل از دستگیری دو متهم زن که با فروش طلا‌های تقلبی به طلافروشان اقدام به سودجویی می‌کردند خبر داد.
کد خبر: ۸۶۳۸۱۴
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۷ - 20September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ «قاسم عزیزی» فرمانده انتظامی شهرستان بابل امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از دستگیری دو متهم زن که با فروش طلا‌های تقلبی به طلافروشان اقدام به سودجویی می‌کردند توسط پلیس آگاهی این شهرستان خبر داد.

دستگيري دو زن بدل انداز طلاهاي تقلبي در بابل

عزیزی در خصوص جزئیات این عملیات اظهار داشت: بر اساس تحقیقات میدانی و اطلاعات به‌دست آمده، دو خانم با هدف کسب سود نامشروع با مراجعه به مراکز طلافروشی، اقدام به فروش طلا‌های تقلبی می‌کردند.

وی افزود: در جریان عملیات دقیق ماموران پلیس آگاهی بابل، این دو متهم در لحظه تحویل طلا‌های تقلبی به یک مرکز طلافروشی در کمین نیرو‌های عملیاتی گرفتار و بازداشت شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان بابل با اشاره به این که این دو متهم تاکنون در ۱۰ فقره پرونده بدل‌اندازی و فروش طلا‌های تقلبی در استان‌های شمالی نقش داشته‌اند، بیان کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی، متهمان تلاش می‌کردند با استفاده از ظواهر فریبنده، سرمایه طلافروشان را هدف قرار دهدند.

سرهنگ عزیزی در پایان با بیان این که پرونده این دو متهم جهت تکمیل تحقیقات و سیرمراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: پلیس همچنان با دقت و هوشمندی به پایش فعالیت‌های مشکوک در حوزه جرم و جنایت ادامه می‌دهد تا امنیت سرمایه‌های مردم و صاحبان مشاغل در این منطقه تضمین شود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار