هفتمین همایش تجلیل از پیشکسوتان جهاد و مقاومت کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد+ تصاویر

هفتمین همایش تجلیل از پیشکسوتان جهاد و مقاومت کهگیلویه و بویراحمد با حضور پیشکسوتان دفاع مقدس، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.
کد خبر: ۸۶۴۲۵۰
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۲ - 22September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، به مناسبت هفته دفاع مقدس هفتمین همایش تجلیل از پیشکسوتان جهاد و شهادت کهگیلویه و بویراحمد امروز (سه‌شنبه) با حضور آیت‌الله «سید نصیر حسینی» نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد، سرتیپ پاسدار حاج «عوض شهابی فر» پیشکسوت دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد، «شهریار گنحی» مدیرکل مرکز صداوسیمای استان کهگیلویه و بویراحمد، «فتاح محمدی» معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد پیشکسوتان جهاد و مقاومت، خانواده‌های معظم شهدا و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

سرهنگ پاسدار «سلمان خواست‌ خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهید انقلاب، اظهار داشت: در استان همه رزمنده هستند راه می‌روی، فکر می‌کنی در یک قرارگاه عملیاتی هستی هر شهری که می‌روی، هر روستا و هر خیابانی بوی جهاد و شهادت می‌دهد و این افتخار بزرگ مردم این دیار است.

همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

وی افزود: می‌دانیم امروز دشمن برای تحریف دفاع مقدس تلاش می‌کند و یکی از وظایف ما، خصوصاً در حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، جلوگیری از تحریف است. باید واقعیت‌های دفاع مقدس را به جامعه انتقال دهیم و هدف همه ما همین باشد. این رسالت تاریخی و فرهنگی بر دوش ما است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید براینکه در دانشگاه‌ها با تبیین معیار‌هایی همچون مدیریت، اخلاص، حفظ بیت‌المال و وحدت برای دانشجویان، تصریح کرد: ما باید این گنجینه تمام‌نشدنی را برای نسل جوان، حتی آنها که شاید گمان رود میانه‌ای با انقلاب ندارند، حفظ و ترویج کنیم؛ چراکه در صورت غفلت از آن، اکسیژن و حیات معنوی جامعه از دست خواهد رفت.

همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

سرهنگ خواست خدایی ابراز داشت: زهبر شهید انقلاب فرمودند دفاع مقدس بر گردن ما حق حیات دارد؛ یعنی عین اکسیژن برای ماست. اگر حفظ و ترویج نکنیم، این اکسیژن و حیات از ما گرفته می‌شود. ما دیدیم در جنگ ۱۲ روزه و رمضان، تجلی دوران دفاع مقدس بود؛ همان سبکی که در دفاع مقدس ملت پای کار آمدند و مردم هم آمدند.

وی عنوان کرد: پیشکسوتان دفاع مقدس گنجینه‌های بی‌بدیل این نظام هستند. اگرچه امسال توفیق زیارت تصویری ایشان را نداشتیم، اما پرچم پرافتخار دفاع مقدس همچنان با اقتدار برافراشته است و ما وظیفه داریم قدر و منزلت این ایثارگران را بیش از پیش بدانیم.

همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه روایت‌های سینه به سینه راویان دفاع مقدس، الگوی جوانان در مقابله با استکبار جهانی بوده است، تصریح کرد: رزمندگانی که امروز در این جمع حاضرند، همواره آرزوی مبارزه مستقیم با آمریکا و اسرائیل را داشتند؛ آرزویی که به برکت ایستادگی در دفاع مقدس محقق شده و دشمن را در تمامی عرصه‌ها ناکام گذاشته است.

سرهنگ خواست خدایی خاطرنشان کرد: امام راحل (ره) دفاع مقدس را «اتحاد مقدس» نامیدند و بر حفظ آن تأکید کردند. حماسه رزمندگان در جزایر مجنون که با اهدای خون و سختی‌های طاقت‌فرسا همراه بود، نماد همین وحدت است. ما باید با رعایت مؤلفه‌های دفاع مقدس، یعنی یکپارچگی، توکل بر خدا و اطاعت از رهبری، امانت‌داران شایسته‌ای برای این میراث باشیم.

همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

وی اضافه کرد: استان با اشاره به پیشرفت پروژه موزه دفاع مقدس، بیان کرد: با همت مسئولان استانی، این موزه به‌زودی افتتاح می‌شود تا گنج‌های دوران دفاع مقدس در معرض دید قرار گیرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: خوشبختانه استان در تولید کتاب، فضای مجازی و سامانه «سادم» رتبه‌های نخست کشوری را کسب کرده است و این مسیر ادامه دارد.

همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

وی در پایان با قدردانی از پیشکسوتان جهاد و مقاومت، خانواده‌های معظم شهدا، مسئولانی که در این مراسم شرکت کردند و کارکنان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، تصریح کرد: وظیفه ما در حفظ ارزش‌های شهدا بسیار سنگین است.

در این مراسم از جمعی از پیشکسوتان جهاد و مقاومت، فعالان دفاع مقدس و مقاومت تجلیل و همچنین از ۴۶ عنوان کتاب دفاع مقدس رونمایی شد.

همچین از دو بازی اندرویدی به نام‌های الهام و همت که با همکاری اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت و پارک علم و فناوری وزارت دفاع آماده شده بود، رونمایی شد.

همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار