لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس برای نسل جوان

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تأکید بر ضرورت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس برای نسل جوان گفت: باید در خانواده‌ها و جامعه، افتخار به نظام اسلامی و دستاوردهای آن را تقویت و واقعیت‌های انقلاب، دفاع‌مقدس و مقاومت ملت ایران را برای نوجوانان و جوانان تبیین کنیم.
کد خبر: ۸۶۴۹۳۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۳ - 24September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، گردهمایی مدیران کل استان و فرماندهان پایگاه‌های بسیج ادارات همزمان با هفته دفاع مقدس با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان، دکتر محمدجواد کولیوند، استاندار سمنان و همچنین فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان و جمعی از فرماندهان نظامی و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان در دانشگاه سمنان برگزار شد.

سی

در این همایش حجت‌الاسلام والمسلمین «مرتضی مطیعی» نماینده ولی فقیه در استان سمنان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت‌سال دفاع مقدس، امام شهید انقلاب اسلامی(ره) و شهدای جنگ تحمیلی اخیر اظهار کرد: دفاع مقدس در شرایطی آغاز شد که کشور با مشکلات و ضعف‌های داخلی، ناهماهنگی در حوزه دفاعی و کمبود شدید تجهیزات و ادوات نظامی مواجه بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان افزود: در آن سال، ارتش نیازمند بازسازی بود، سپاه به‌تازگی تشکیل شده بود و هماهنگی لازم میان نیروهای نظامی و مسئولان وجود نداشت؛ از سوی دیگر، با رئیس جمهوری مواجه بودیم که عامل دشمن بود و همچنین امکانات و تجهیزات نظامی ما در مقایسه با دشمن نیز بسیار محدود و تضعیف شده بود.

امام جمعه سمنان با اشاره به حمایت قدرت‌های خارجی از رژیم بعث عراق در دوران دفاع مقدس گفت: دشمنان انقلاب اسلامی از جمله آمریکا که از بازگرداندن کشور به شرایط گذشته ناامید شده بودند، رژیم صدام را - که با جاه‌طلبی، سودای سروری اعراب منطقه را در سر داشت - برای حمله به ایران تحریک و از آن پشتیبانی کردند و جنگ تحمیلی آغاز شد و هشت سال به طول انجامید.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با بیان اینکه دفاع مقدس موجب رشد و رویش‌های فراوانی در جامعه اسلامی شد، گفت: ما در طول هشت سال دفاع‌مقدس، بزرگان و شهدای گرانقدری را از دست دادیم، اما این خون‌ها موجب استحکام ریشه‌های انقلاب اسلامی شد و یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، درس‌آموز نسل‌های آینده است.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان با اشاره به تفاوت شرایط امروز کشور با دوران دفاع‌مقدس اظهار کرد: امروز آن اختلافات و ناهماهنگی‌های گذشته را نداریم و به تعبیر مسئولان نظام، در شرایط کنونی یکی از بهترین دوره‌های وحدت در سال‌های پس از انقلاب را تجربه می‌کنیم.

وی ادامه داد: در دوران دفاع مقدس، دشمن آمریکایی جنگ را به‌صورت نیابتی و با استفاده از رژیم بعث عراق دنبال می‌کرد، اما امروز آمریکا به‌صورت مستقیم وارد میدان شده و تلاش دارد کشورهای مختلف منطقه و کشورهای اروپایی را نیز با خود همراه کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با اشاره به پیشرفت‌های دفاعی کشور گفت: در دوران دفاع مقدس هشت‌ساله، کشور ما حتی از داشتن ابتدایی‌ترین تجهیزات دفاعی محروم بود؛ حتی گاهی با بی‌مهری، تجهیزات موجود نیز در میان نیروهای نظامی توزیع نمی‌شد و ملت ایران با کمترین امکانات در برابر دشمن ایستادگی می‌کرد، اما امروز به توانمندی‌های قابل توجهی در حوزه هوافضا و تجهیزات دفاعی دست یافته‌ایم.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به فرمایشات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) درباره دستاوردهای دفاع مقدس افزود: امام راحل(ره) فرمود ما حتی یک لحظه از این جنگ، احساس ندامت و پشیمانی از این جنگ نداشتیم و همچنین فرمود دفاع مقدس هشت‌ساله زمینه صدور انقلاب اسلامی به جهان را فراهم کرد و ملت ایران در آن دوران با وجود کمبود امکانات، ایستادگی و مقاومت را به نمایش گذاشت.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های رزمندگان دفاع‌مقدس بریدن از دنیا و توجه به خداوند بود، گفت: رزمندگان در جبهه‌ها از تعلقات دنیوی فاصله می‌گرفتند و همین بریدگی از دنیا، زمینه اتصال بیشتر آنان به خداوند را فراهم می‌کرد؛ بسیاری از آنان با روحیه‌ای سرشار از معنویت و پاکی، با افتخار جان خود را در راه خدا تقدیم کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی ادامه داد: امروز نیز اگر بخواهیم در این مرحله پیروز شویم، باید همان روحیه معنوی، بریدگی از دنیا، ایمان و پایبندی به ارزش‌های اسلامی را در جامعه تقویت کنیم.

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان با اشاره به حضور مستمر مسئولان و نیروهای مختلف در جریان جنگ اخیر اظهار کرد: در جنگ رمضان، سختی‌های فراوانی به کشور تحمیل شد، اما بحمدالله شاهد بودیم که مسئولان، نیروهای نظامی و مردم در کشور و محل مأموریت خود ماندند و حتی یک نفر نیز جایگاه خود را رها نکرد و همگی برای حفظ نظام اسلامی و کشور ایستادگی کردند.

وی با تأکید بر ضرورت تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس برای نسل جوان گفت: باید در خانواده‌ها و جامعه، افتخار به نظام اسلامی و دستاوردهای آن را تقویت و واقعیت‌های انقلاب، دفاع‌مقدس و مقاومت ملت ایران را برای نوجوانان و جوانان تبیین کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر ضرورت ایجاد امید، نشاط و حرکت رو به جلو در جامعه خاطرنشان کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب در پیام خود تأکید فرمودند، باید نشاط، امید و حرکت پیشرو به سمت آینده در میان ملت ایران رقم بخورد و ان‌شاءالله با پیروزی رزمندگان و ایستادگی ملت ایران، آینده‌ای روشن پیش روی کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار