دیدار حجت الاسلام قریشی با خانواده شهید «ماموستا محمد نزهتی»
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با حضور در روستای چیانه شهرستان پیرانشهر با خانواده شهید حاج ماموستا محمد نزهتی دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ارومیه، حجت الاسلام و المسلمین «سید مهدی قریشی» نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی امروز با حضور در روستای چیانه شهرستان پیرانشهر با خانواده شهید حاج ماموستا محمد نزهتی دیدار و گفتوگو کرد.

امام جمعه ارومیه با تکریم از خانوادههای شهدا مقام و منزلت آنها را نیز بسیار والا و ارزشمند توصیف کرد.
وی در این دیدار اظهار داشت: امنیت، اقتدار و آرامش امروز ایران اسلامی حاصل خون مطهر شهدا است و خانواده معظم شهدا نیز در این اجر عظیم شریک هستند.

شهید حاج ماموستا محمد نزهتی از روحانیون اهل سنت و اساتید انقلابی و فعال بود، که ۱۷ شهریور ماه پس از اقامه نماز مغرب و عشاء و در حین عزیمت به جشن میلاد نبی مکرم اسلام هدف حمله تروریستی گروهکهای صهیونی قرار گرفته و به شهادت رسید.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما
