سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل تبلور خشم و فریاد مردم ایران در برابر ظلم و فشار بود

استاندار زنجان با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: این سخنان تبلور همه خشم و فریادی بود که مردم ایران در دفاع ملی اخیر در خیابان‌ها سر داده‌اند و نشان داد ایران با اقتدار و استواری ایستاده و تحت هیچ شرایطی زیر بار ظلم و فشار نمی‌رود.
کد خبر: ۸۶۵۲۰۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۵ - 25September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، سید «محسن صادقی» استاندار زنجان در آیین غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای زنجان به مناسبت هفته دفاع مقدس، با اشاره به نقش شهدا در حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور اظهار کرد: ۳۶۲۰ شهید از استان زنجان برای اقتدار، تمامیت ارضی و استقلال ایران تقدیم این سرزمین و نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.

محسن صادقی

وی افزود: این مسیر همچنان برای دفاع از ایران و تمامیت ارضی کشور ادامه خواهد داشت.

صادقی در ادامه با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل متحد تصریح کرد: صحبت‌های رئیس‌جمهور تبلور همه خشم و فریادی بود که مردم ایران در دفاع ملی خود در شب‌ها و خیابان‌ها هر روز سر داده‌اند.

استاندار زنجان ادامه داد: این سخنان نشان داد که ایران با اقتدار و محکم ایستاده و تحت هیچ شرایطی زیر بار ظلم و فشار نخواهد رفت.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار