کرمی: حضور مستمر مردم در خیابان، نماد انسجام و اقتدار ایرانیان است

استاندار ایلام گفت: مردم استان بدون هیچ چشم‌داشتی در میدان حضور داشته‌اند و این همراهی، مایه افتخار و سربلندی کشور است.
کد خبر: ۸۶۵۳۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۰ - 26September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام، دکتر «احمد کرمی»  استاندار ایلام، در اجتماع عظیم شبانه مردمی در میدان ۲۲ بهمن شهر ایلام با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک آغاز سال تحصیلی به دانش‌آموزان، دانشجویان و فرهنگیان، از حضور مردم در بیش از ۲۰۰ شب گذشته قدردانی کرد و اظهار داشت: مردم استان بدون هیچ چشم‌داشتی در میدان حضور داشته‌اند و این همراهی، مایه افتخار و سربلندی کشور است.

استاندار

وی همچنین از برگزارکنندگان ویژه برنامه امشب و هم‌زمان با هفته دفاع مقدس از جمله بسیج کارگران و کارمندان، اصناف و بازاریان که میزبانی آن را برعهده داشتند، قدردانی کرد و نقش این گروه‌ها را در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی مؤثر دانست.

کرمی با اشاره به پیشینه تاریخی و فرهنگی ایران، کشور را فراتر از یک جغرافیا و برخوردار از تمدنی دیرپا توصیف کرد و گفت: هویت ایرانی‌اسلامی، پشتوانه حفظ و تداوم این تمدن است. به گفته وی، انقلاب اسلامی افزون بر یک تحول سیاسی، زمینه‌ای برای بازگشت به هویت و ظرفیت‌های تمدنی ایران بوده است.

استاندار ایلام با تأکید بر ضرورت حفظ همبستگی ملی، اتحاد و همدلی مردم را از عوامل مهم اقتدار و بازدارندگی کشور دانست و نسبت به تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه هشدار داد.

وی تأکید کرد در گفتار، نوشتار و موضع‌گیری‌های خود باید مراقب بود تا با اختلاف‌افکنی به انسجام جامعه آسیب نزنند.

وی همچنین سخنان رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل را بازتابی از اقتدار و مطالبات مردم ایران ارزیابی کرد و گفت: تأکید بر امنیت و بازدارندگی کشور، در کنار آمادگی برای صلح پایدار و تعامل مبتنی بر احترام و تأمین حقوق ملت ایران، از محور‌های این مواضع بوده است.

کرمی با اشاره به دشواری‌های اقتصادی و فشار‌های معیشتی نیز گفت: دولت چهاردهم تلاش می‌کند با به‌کارگیری ظرفیت‌های موجود، تأمین نیاز‌های مردم و نظارت بر بازار را پیگیری کند.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای تقویت حمایت‌های معیشتی، از جمله افزایش اعتبار کالابرگ، سخن گفت.

استاندار ایلام در ادامه از اصناف، کسبه و بازاریان خواست در شرایط کنونی با رعایت انصاف و همکاری بیشتر، در مسیر پشتیبانی از مردم و عبور از دشواری‌های اقتصادی نقش‌آفرینی کنند.

با اشاره به برنامه‌های استان برای توسعه اشتغال و تقویت اقتصاد مرزی، از آغاز اقدامات مربوط به ایجاد ۴ هزار نخلستان مثمر خبر داد و گفت: بخشی از نتایج برنامه‌های اقتصادی استان تا پایان سال برای مردم قابل مشاهده خواهد بود.

وی، اشتغال و بیکاری جوانان تحصیل‌کرده را از دغدغه‌های مهم مردم دانست و اظهار داشت: اقداماتی در این زمینه در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌شود بخشی از نتایج آن تا پایان سال نمایان شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان افزود: توسعه اقتصاد کشاورزی و بهره‌گیری از گونه‌های دارای ارزش افزوده، می‌تواند به ایجاد اشتغال پایدار کمک کند. در همین راستا، ایجاد ۴ هزار نخلستان مثمر در دستور کار قرار گرفته و اقدامات اولیه آن آغاز شده است؛ اجرای عملیات نیز در ماه‌های آینده آغاز خواهد شد.

کرمی همچنین از پیگیری چند طرح بزرگ در حوزه کشاورزی و شیلات خبر داد و گفت: این طرح‌ها با هدف تکمیل زنجیره ارزش کشاورزی استان دنبال می‌شوند و بخشی از نتایج آنها تا پایان سال قابل مشاهده خواهد بود.

استاندار ایلام با اشاره به ظرفیت مرز، اقتصاد اربعین، گردشگری و صنایع‌دستی، این حوزه‌ها را زمینه‌ساز رونق اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان دانست.

وی افزود: برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌دستی در شهر‌های استان‌های هم‌جوار کشور عراق، در کنار تقویت دیپلماسی مرزی، می‌تواند به توسعه تجارت مرزی و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های اقتصادی استان کمک کند.

وی با تأکید بر پیگیری مستمر امور در مجموعه مدیریت استان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی و اعضای شورای تأمین گاهی تا ساعات پایانی شب در محل کار حضور داشته و در راستای خدمت به مردم تلاش شبانه‌روزی دارند.

کرمی با بیان اینکه مدیران خود را خدمتگزار مردم می‌دانند، افزود: وجود کاستی‌ها و مشکلات را انکار نمی‌کنیم و معتقدیم باید برای رفع آنها تلاش کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار