از حضور مردم در سنگر خیابان تا نقش سردار نائینی در هنر انقلاب اسلامی

چهره ملی هنر انقلاب اسلامی در قرارگاه سردار شهید نایینی با اشاره به نقش حضور مردم در تحولات انقلاب اسلامی، این حضور را از جمله الطاف الهی دانست و گفت: نخستین فیلمی که ساختیم «تصویر عشق» بود و سردار نایینی در آن پروژه نقش داشت و از آن حمایت کرد.
کد خبر: ۸۶۵۳۹۸
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۳ - 26September 2026
به گزارش دفاع‌پرس از گیلان، «ماشاءالله شاه‌مرادی‌زاده» چهره ملی هنر انقلاب اسلامی شامگاه جمعه در قرارگاه سردار شهید نایینی رشت با اشاره به خاطراتی از روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: زمانی که تصاویر حضور و تظاهرات مردم شهر‌هایی مانند تبریز، اصفهان، شیراز، مشهد و رشت به پاریس منتقل شد و امام خمینی (ره) این تصاویر را مشاهده کردند، از این حضور گسترده مردم به‌عنوان اتفاقی فراتر از برنامه‌ریزی‌های معمول یاد شد.
رشت
وی با بیان اینکه برخی حوادث و اتفاقات دوران انقلاب را می‌توان در چارچوب الطاف خفیه الهی تحلیل کرد؛ گفت: مسیری که با حوادث و شهادت‌هایی در دوران انقلاب ادامه یافت و به پیروزی انقلاب اسلامی منتهی شد.
 
شاه‌مرادی‌زاده با اشاره به روایت‌های مطرح‌شده درباره نقش ایرانیان در احیای اسلام گفت: امروز آثار این حضور و حرکت مردمی را می‌توان در نقاط مختلف کشور مشاهده کرد و حتی در مناطق مرزی و روستا‌هایی که از امکانات محدودی برخوردار هستند، مردم همچنان با احساس و انگیزه در صحنه حضور دارند.
 
این چهره ملی هنر انقلاب اسلامی با اشاره به تحولات منطقه‌ای و واکنش‌های جهانی نسبت به تحولات فلسطین نیز گفت: امروز موضوع فلسطین و تحولات آن تنها محدود به یک منطقه نیست و واکنش‌های گسترده‌ای در نقاط مختلف جهان نسبت به آن شکل گرفته است.
 
وی در ادامه با اشاره به وقایع روز‌های منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی و حکومت نظامی در آن دوران، به خاطراتی درباره توصیه امام خمینی (ره) به مردم برای حضور در صحنه اشاره کرد و گفت: حضور مردم در خیابان‌ها و میدان‌های مختلف، یکی از عوامل تعیین‌کننده در روند پیروزی انقلاب اسلامی بود.
 
شاه‌مرادی‌زاده همچنین با اشاره به ماجرای جنگ احد و تأکید پیامبر اسلام (ص) بر حفظ مواضع نیروها، این واقعه را نمونه‌ای تاریخی برای ضرورت پایبندی به مسئولیت و حضور در صحنه دانست.
 
این چهره ملی هنر انقلاب اسلامی تأکید کرد: در شرایط مختلف، امتحان و آزمایش الهی برای انسان‌ها وجود دارد و باید تلاش کنیم در زمره افرادی باشیم که در لحظات حساس، میدان را ترک نمی‌کنند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع ظهور امام زمان (عج) و نقش مردم در دوران ظهور، بر ضرورت حضور در اجتماعات و صحنه‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: باید این فرصت‌ها را از دست ندهیم و در اجتماعات و حرکت‌های مردمی حضور داشته باشیم.
 
شاه‌مرادی‌زاده در پایان با گرامیداشت یاد سردار شهید نایینی، به فعالیت‌های فرهنگی وی نیز اشاره کرد و گفت: نخستین فیلمی که ساختیم «تصویر عشق» بود و سردار نایینی در آن پروژه نقش داشت و از آن حمایت کرد.
 
وی افزود: این موضوع نشان می‌دهد که سردار نایینی در کنار فعالیت‌های خود، نگاه فرهنگی نیز داشت و امیدواریم بتوانیم در ادامه مسیر، سربازان خوبی برای آرمان‌های شهدا باشیم.
 
شاه‌مرادی‌زاده همچنین از فعالیت رسانه‌ها به پوشش برنامه‌ها و حضور‌های مردمی تقدیر کرد و گفت: در بسیاری از نقاط کشور که حضور داشتیم، رسانه نیز حضور داشت و این همراهی قابل تقدیر است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار