تلاش برای معرفی ظرفیت‌های بخش مرکزی تنکابن در نمایشگاه ملی توسعه روستا

رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی تنکابن از برنامه‌ریزی برای حضور فعال این شهرستان در نمایشگاه ملی توسعه روستا در تهران خبر داد.
کد خبر: ۸۶۵۷۲۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۷ - 27September 2026

«غلامرضا ظهیری» رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی تنکابن در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در مازندران با اشاره به برگزاری نخستین جلسه هماهنگی به‌منظور شناساندن توانمندی‌های روستایی، از برنامه‌ریزی برای حضور فعال شهرستان در نمایشگاه‌های سطح کشور خبر داد.

...

ظهیری با بیان اینکه با هدف توسعه روستایی و معرفی استعدادهای نهفته شهرستان، هماهنگی‌های لازم برای شرکت در نمایشگاهی در شهر تهران آغاز شده است، اذعان داشت: اداره‌کل امور روستایی استانداری مازندران غرفه‌ای را در این نمایشگاه اجاره کرده است که بخشی از فضای آن به شهرستان تنکابن اختصاص می‌یابد.

رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی تنکابن با تبیین اهداف این اقدام، خاطرنشان کرد: هدف اصلی از این حضور، معرفی بهتر شهرستان در سطح ملی است تا بتوان از ظرفیت‌های موجود برای جذب گردشگر و توریست بهره‌مند شد.

ظهیری همچنین تأکید کرد: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای فروش محصولات کشاورزی و صنایع‌دستی منطقه در سطح کشور است.

ظهیری در ادامه به پتانسیل‌های اقتصادی منطقه اشاره کرد و گفت: محصولاتی نظیر چای، مرکبات، کیوی و ماهی از جمله توانمندی‌های کشاورزی و تولیدی ما هستند که باید بهتر معرفی شوند.

رئیس شورای اسلامی بخش مرکزی تنکابن همچنین صنایع‌دستی منطقه را از جمله سفال، چادرشب، نمد و پارچه‌بافی از دارایی‌های ارزشمند و قابل عرضه در این سطح دانست.

این مسئول بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های تخصصی فعالان حوزه میراث فرهنگی و گردشگری می‌تواند به معرفی بهتر توانمندی‌های روستایی، فرهنگی و اقتصادی بخش مرکزی تنکابن در سطح ملی کمک کند.

انتهای پیام/

 
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار