رونمایی از دو کتاب «هشت سال و دوازده روز» و «در مجاورت تن مردانه‌ات» در قزوین

همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، در برنامه «روایت‌هایی از جنس زنان در جنگ ۱۲ روزه»، از دو کتاب «هشت سال و دوازده روز» و «در مجاورت تن مردانه‌ات» با حضور جمعی از مسئولان استان قزوین و فعالان فرهنگی، رونمایی شد.
کد خبر: ۸۶۵۸۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۸ - 27September 2026

به گزارش خبرنگار خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، برنامه «روایت‌هایی از جنس زنان در جنگ ۱۲ روزه» با حضور سرهنگ پاسدار محمد امیری مقدم مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، علی‌پناه قویدل مدیرکل و فاطمه نسخه‌چی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، امید نیکخو مشاور استاندار و مسئول هماهنگی امور ایثارگران، محسن نجفی معاون تاریخ و ادبیات اداره کل حفظ آثار، رقیه رجبی مسئول مشارکت بانوان در دفاع مقدس استان، مهدیه‌سادات قافله‌باشی مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان و اسلام رجبعلی رئیس بنیاد شهید شهرستان قزوین، برگزار شد.

عکس

در این برنامه، از دو کتاب ارزشمند با عنوان‌های «هشت سال و دوازده روز» و «در مجاورت تن مردانه‌ات» رونمایی شد. این آثار که به همت انتشارات خط مقدس وابسته به اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین منتشر شده‌اند، به روایت‌هایی از ایثار، مقاومت و نقش زنان در دوران دفاع مقدس و جنگ دوازده‌روزه می‌پردازند.

عکس

گفتنی است انتشارات خط مقدس، به‌عنوان ناشر تخصصی حوزه دفاع مقدس و مقاومت، همواره در راستای تولید و انتشار آثار فاخر در حوزه ایثار و شهادت گام برداشته و این دو کتاب نیز گامی دیگر در جهت ثبت و انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل‌های آینده به شمار می‌رود.

عکس

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار