خالقی: هنر؛ رساترین ابزار برای بیان ارزش‌ها و مقابله با جنگ شناختی است

رئیس سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی گفت: در جنگ شناختی امروز، یک اثر هنری فاخر، حتی اگر از دل یک روستا خلق شود، می‌تواند مرز‌ها را درنوردد و با اثرگذاری گسترده، به ابزاری برای بیان ارزش‌ها و احقاق حق تبدیل شود.
کد خبر: ۸۶۶۰۷۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۵ - 28September 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «محمدهادی خالقی» رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان، در نشست هم‌اندیشی هنرمندان و پیشکسوتان رشته‌های مختلف هنری شهرستان گناباد که با حضور مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برگزار شد، با اشاره به شرایط حساس کنونی کشور، هنر را رساترین ابزار برای احقاق حق و بیان ارزش‌ها دانست.

محمدهادی خالقی

وی با تأکید بر اینکه هنر قید مکانی ندارد و یک اثر فاخر می‌تواند از دل یک روستا مرز‌ها را بشکند، اظهار داشت: در جنگ شناختی امروز، یک کاریکاتور، یک بیت شعر یا یک کلیپ ساده، اثرگذاری بسیاری دارد.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی همچنین سازمان بسیج را نه یک نهاد بودجه‌محور، بلکه سازمانی «تسهیل‌گر» معرفی کرد که آمادگی دارد تمامی شبکه‌های توزیع و رسانه‌ای خود را در اختیار آثار نقطه‌زن و باکیفیت قرار دهد تا هنرمندان بومی دیده شوند.

محور اصلی این نشست، بررسی چالش‌های معیشتی، تکریم هنرمندان بومی و تبیین نقش هنر به‌عنوان ابزاری کلیدی در مقابله با جنگ‌های شناختی و فرهنگی بود.

سرهنگ پاسدار «مهدی مرتضوی‌نیا» جانشین بسیج سپاه گناباد، نیز با اشاره به ظرفیت‌های بالای هنرمندان و پیشکسوتان حاضر در این نشست، بر لزوم بازگشت گناباد به دوره طلایی هنر تأکید کرد.

وی با نقد مدل‌های اداری که منتظر ابلاغ بودجه هستند، گفت: مدل کار بسیجی، عمل‌گرا است و باید با تکیه بر نیت صادقانه و ظرفیت‌های بومی، رویداد‌های بزرگ کشوری و بین‌المللی را در گناباد تعریف کنیم.

جانشین بسیج سپاه گناباد خاطرنشان کرد: هنر می‌تواند مفاهیم دفاع مقدس را بسیار مؤثرتر از سخنرانی‌های رسمی به نسل جوان و دانش‌آموزان منتقل کند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار