کفش شهید «علیرضا شهرجو» در مدرسه شهدای میناب روستای جمال آباد شهر مهربان ماندگار شد

همزمان با هفته دفاع مقدس سال ۱۴۰۵، آیین افتتاح و بهره‌برداری از نخستین مدرسه متبرک به نام شهدای مدرسه شجره طیبه میناب در استان آذربایجان شرقی برگزار شد و در جریان آن، کفش اهدایی خانواده شهید دانش‌آموز "علیرضا شهرجو" رونمایی و برای همیشه در این مدرسه ماندگار شد.
کد خبر: ۸۶۶۲۱۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۷ - 28September 2026
به گزارش دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، در جریان رویداد «از آذربایجان همیشه بیدار تا خلیج همیشه فارس»، کاروانی متشکل از صاحب‌نامان، هنرمندان و خانواده‌های معظم شهدا با پرچم خون‌خواهی امام شهید، از آذربایجان شرقی به سمت خلیج فارس و میناب به راه افتادند و با گذشتن از استان‌های متعدد، با آرمان‌های امام شهید تجدید عهد و بیعت نموده و بر اتحاد ملی تأکید ورزیدند.
 
شهید
 
این کاروان در مسیر خود با حضور در مدرسه شجره طیبه میناب و گلزار شهدای این عزیزان، سلام خانواده‌های معظم شهدا را به محضر خانواده‌های معظم ۱۶۸ شهید دانش‌آموز میناب رسانده و از احداث اولین مدرسه متبرک به نام شهدای گلگون‌کفن میناب به دست یکی از خیران خوش‌نام آذربایجان شرقی خبر دادند.
 
در جریان این رویداد، خبر این خیر آذربایجانی را ضمن اعلام آمادگی برای تداوم خدمات فرهنگی و آموزشی و پیشنهاد ساخت مدرسه‌ای مشابه و متبرک را برای خانواده‌های معظم شهدای میناب ارائه نمودند؛ پیشنهادی که با استقبال خانواده‌های شهدا و مسئولان حاضر مواجه شد.
همزمان با هفته دفاع مقدس ۱۴۰۵، کفش متبرک دانش‌آموز شهید "علیرضا شهرجو" یکی از شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب، با هماهنگی خانواده معظم شهید، برای اولین بار به این مدرسه که در روستای جمال‌آباد شهر مهربان سراب واقع شده، اهدا و در روز بهره‌برداری از مدرسه، از آن رونمایی گردید.
 
شهید
 
نصب یادبود دائمی و قرارگیری همیشگی این کفش متبرک در مدرسه شهدای مدرسه شجره طیبه میناب، یکی از خواسته‌های ارزشمند خیر خوش‌نام آقای حاج کرامت اسدی بود که به زیبایی، در قلب این مدرسه، برای همیشه جای گرفت.
این مدرسه به‌طور کامل توسط خیر صاحب‌نام و نیک‌اندیش استان آذربایجان شرقی، حاج کرامت اسدی، ساخته و با حضور استاندار آذربایجان شرقی و دیگر مدیران ارشد استانی به بهره‌برداری رسید.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار