روحیه شهادت‌طلبی عامل پیروزی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در جنگ تحمیلی و توطئه‌های پس از آن، آنچه ملت ایران را در برابر آمریکا، رژیم صهیونیستی و مزدوران منطقه‌ای به پیروزی رساند، سلاح ایمان و روحیه شهادت‌طلبی بود که ریشه در آموزه‌های حوزوی دارد.
کد خبر: ۸۶۶۲۶۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۸ - 28September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، با حضور آیت‌الله «سید نصیر ملک حسینی» نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در حوزه علمیه خواهران حضرت زهرا (س) شهر یاسوج برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد

آیت‌الله «سید نصیر حسینی» نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه شهر یاسوج در این مراسم با اشاره به مسئولیت سنگین آحاد جامعه در برابر اسلام، کشور و استقلال ملی اظهار داشت: آحاد ملت در قبال توطئه‌ها و تهاجمات دشمن وظیفه مقاومت دارند و هیچ‌کس نمی‌تواند از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کند، اما حوزه علمیه به عنوان پایگاه دینی جامعه، مسئولیتی بسیار سنگین‌تر و افتخارآمیزتر دارد.

وی افزود: مسئله ترویج و نشر احکام الهی، بزرگ‌ترین رسالت در نظام آفرینش است؛ رزق و روزی جسمانی انسان‌ها توسط خداوند متعال تأمین می‌شود، اما رسالت ترویج معارف و احکام الهی بعد از انبیاء الهی بر دوش حوزه‌های علمیه و علمای دین گذاشته شده است.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: عالم و دانشمند دینی که احکام الهی را فراگرفته و به مردم می‌آموزد، اجر و پاداشی عظیم در پیشگاه خداوند دارد؛ به گونه‌ای که فضیلت او در صورت رحلت، خلاء بزرگی در نظام ایجاد می‌کند.

آیت‌الله حسینی با اشاره به هجمه‌های فرهنگی دشمنان ابراز داشت: امروز دشمن با تمامی قوای خود فرهنگ، دین و اخلاق جامعه را هدف قرار داده و جنگی ترکیبی و بدون مرز به راه انداخته است؛ جنگی که از رهبر معظم انقلاب گرفته تا فرماندهان و دانش‌آموزان را مورد هجمه قرار داده است.

وی با یادآوری دوران دفاع مقدس و مقاومت ملت ایران در برابر استکبار جهانی خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی و توطئه‌های پس از آن، آنچه ملت ایران را در برابر آمریکا، رژیم صهیونیستی و مزدوران منطقه‌ای به پیروزی رساند، سلاح ایمان و روحیه شهادت‌طلبی بود که ریشه در آموزه‌های حوزوی دارد.

آیت‌الله حسینی با تأکید بر تأثیر کلام و منطق دین در هدایت جوامع بیان داشت: در عصر بعثت پیامبر گرامی اسلام (ص)، نه زور و شمشیر، بلکه کلام حق بود که عرب جاهلی را به انسان‌های مجاهد و عارف تبدیل کرد؛ امروز نیز انسان فطرتاً با دین انس می‌گیرد و وظیفه خطیر تبیین مسائل به‌ویژه موضوع نگران‌کننده حجاب، بر عهده طلاب خواهر است تا با علم‌آموزی و استدلال به میدان بیایند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به طلاب حوزه علمیه فاطمیه (س) یاسوج متذکر شد: طلاب عزیز باید در امر تحصیل جدی باشند؛ نظم و انضباط، استمرار مباحثه، خلاصه نویسی دروس و احترام به اساتید از اصول اساسی موفقیت تحصیلی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان با تأکید بر اینکه بالاترین مسئله در تحصیل، کسب معنویت و تقواست، گفت: اگر تقوا و پرهیزگاری پیشه کنیم، خداوند متعال در‌های علم و حکمت را به روی انسان می‌گشاید؛ چنان‌که در عرصه صنعت دفاعی و موشکی نیز مشاهده کردیم دانشمندان ما با تکیه بر تقوا و ایمان از بن‌بست‌ها عبور کردند.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار