جنگ علیه ایران در سه لایه نظامی و اقتصادی و شناختی ادامه دارد

مسئول شبکه هادیان سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به شرایط حساس منطقه و استمرار فشار‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن امروز در سه لایه جنگ نظامی، اقتصادی و شناختی به دنبال ضربه زدن به ملت ایران است و هدف اصلی جنگ شناختی، تضعیف امید، ایجاد اختلاف و شکستن اتحاد مردم است.
کد خبر: ۸۶۶۴۲۹
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۵ - 29September 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، سردار «علی بیگدلی» مسئول شبکه هادیان سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شامگاه دوشنبه در تجمعات شبانه میدان آزادی سنندج با اشاره به حضور گسترده مردم در میادین شهر‌های کشور اظهار داشت: حضور مردم در صحنه و ایستادگی آنان در برابر دشمن، مصداق عمل صالح است و هر قدمی که در مسیر ناکام گذاشتن اهداف دشمن برداشته می‌شود، نزد خداوند ارزشمند است.
 
جنگ علیه ایران در سه لایه نظامی، اقتصادی و شناختی ادامه دارد
 
وی با بیان اینکه ملت ایران در شرایطی پیچیده و حساس قرار دارد، افزود: امروز با سه لایه جنگ علیه جمهوری اسلامی ایران مواجه هستیم؛ جنگ نظامی، جنگ اقتصادی و جنگ شناختی.
 
مسئول شبکه هادیان سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تجربه هشت سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه عنوان کرد: دشمن با تمام توان و تجهیزات خود برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی وارد میدان شد، اما ایستادگی ملت ایران نشان داد که این کشور با ملت‌هایی که در گذشته مورد حمله قرار گرفته‌اند، قابل مقایسه نیست.
 
سردار بیگدلی ادامه داد: ملت ایران طی ۴۷ سال گذشته در برابر فشار‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، علمی و نظامی ایستادگی کرده و همین مقاومت موجب شده است دشمن نتواند به اهدافی که برای ایران در نظر گرفته بود دست پیدا کند.
 
وی با تأکید بر نقش توان دفاعی کشور گفت: اگر ملتی قدرت دفاع از خود را نداشته باشد، در نظام بین‌الملل با تهدید و فشار مواجه خواهد شد و پیشرفت‌های دفاعی و موشکی جمهوری اسلامی ایران حاصل نگاه راهبردی به ضرورت حفظ قدرت بازدارندگی است.
 
سردار بیگدلی جنگ اقتصادی را دومین لایه تقابل دشمن با جمهوری اسلامی دانست و اظهار کرد: تحریم، فشار اقتصادی و ایجاد محدودیت برای مردم از ابزار‌هایی است که دشمن برای وادار کردن ملت‌ها به عقب‌نشینی مورد استفاده قرار می‌دهد.
 
وی افزود: ملت ایران در طول دهه‌های گذشته با وجود تحریم‌ها و فشار‌های اقتصادی، مسیر خود را ادامه داده و دشمن نتوانسته است با فشار اقتصادی مردم را از آرمان‌ها و اهداف خود جدا کند.
 
مسئول شبکه هادیان سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تشریح لایه سوم جنگ دشمن گفت: جنگ شناختی یعنی دشمن تلاش کند بر فکر و تحلیل مردم اثر بگذارد و کاری کند جامعه همان‌گونه فکر کند، رفتار کند و تصمیم بگیرد که دشمن می‌خواهد.
 
وی یکی از مهم‌ترین اهداف جنگ شناختی را ایجاد اختلاف میان مردم و مسئولان و همچنین میان اقشار مختلف جامعه عنوان کرد و گفت: دشمن تلاش می‌کند اتحاد و انسجام جامعه را تضعیف کند؛ بنابراین باید نسبت به این مسئله هوشیار باشیم.
 
سردار بیگدلی همچنین با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد ناامیدی افزود: یکی دیگر از محور‌های جنگ شناختی، ناامید کردن مردم نسبت به آینده، ظرفیت‌های کشور و حتی مسئولان است. نباید اجازه دهیم دشمن با برجسته کردن مشکلات، سرمایه اجتماعی و امید مردم را هدف قرار دهد.
 
وی با تأکید بر ضرورت حفظ انسجام ملی اظهار کرد: اختلاف‌نظر در جامعه طبیعی است، اما نباید اختلافات موجب از بین رفتن وحدت و انسجامی شود که در مقاطع حساس، عامل عبور کشور از بحران‌ها بوده است.
 
مسئول شبکه هادیان سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه مسئولان نیز در کنار مردم وظیفه سنگینی بر عهده دارند، گفت: پیشرفت کشور نیازمند همراهی مردم، مسئولان و همه دستگاه‌هایی است که باید برای حل مشکلات و خدمت به مردم پای کار باشند.
 
سردار بیگدلی در پایان تأکید کرد: حفظ اتحاد و ایستادگی ملت ایران، یک ضرورت اساسی در برابر فشار‌های دشمن است و استمرار این انسجام می‌تواند کشور را در مسیر اهداف و آرمان‌های خود پیش ببرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار