همایش «جنگ روایت‌ها» در موزه دفاع مقدس اردبیل برگزار شد

همایش «جنگ روایت‌ها» در موزه دفاع مقدس اردبیل برگزار شد همایش «جنگ روایت‌ها» با حضور مرتضی سرهنگی موسس ادبیات پایداری، در موزه دفاع مقدس اردبیل برگزار شد.
کد خبر: ۸۶۶۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۵ - ۰۷:۴۸ - 30September 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، همایش «جنگ روایت‌ها» با حضور سردار «غلام عسگر کریمیان» رزمنده و پیشکسوت دوران دفاع مقدس، سرهنگ «علی حبیب‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل، «مرتضی سرهنگی» نویسنده و پیشکسوت برجسته ادبیات پایداری، «ساسان ناطق» نویسنده و جمعی از رزمندگان و آزادگان دوران دفاع مقدس در موزه دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل برگزار شد.

همایش «جنگ روایت‌ها» در موزه دفاع مقدس اردبیل برگزار شد

اردبیل میزبان پدر ادبیات پایداری ایران

حضور «مرتضی سرهنگی» در اردبیل و در جمع رزمندگان و آزادگان دوران دفاع مقدس، از بخش‌های برجسته این همایش بود؛ چهره‌ای که سال‌ها در عرصه ادبیات پایداری فعالیت کرده و بخش مهمی از خاطرات و روایت‌های رزمندگان و آزادگان دوران دفاع مقدس را در قالب آثار مکتوب برای نسل‌های آینده ماندگار کرده است.

حضور این نویسنده و پیشکسوت ادبیات پایداری در موزه دفاع مقدس اردبیل، فرصتی برای هم‌نشینی قلم و خاطره و پیوند میان روایت‌های دست‌اول رزمندگان با ادبیات دفاع مقدس فراهم کرد.

همایش «جنگ روایت‌ها» در موزه دفاع مقدس اردبیل برگزار شد

همچنین حضور «ساسان ناطق» نویسنده و از چهره‌های فرهنگی استان اردبیل در این برنامه، بر ظرفیت‌های ارزشمند استان در حوزه ادبیات پایداری و ثبت تاریخ شفاهی دفاع مقدس تأکید داشت.

حبیب‌زاده: جوانان باید بدانند چه خون‌هایی برای اقتدار کشور ریخته شده است

سرهنگ «علی حبیب‌زاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل در این همایش ضمن خیرمقدم به آزادگان و رزمندگان دوران دفاع مقدس، حضور «مرتضی سرهنگی» و «ساسان ناطق» را گرامی داشت.

وی اظهار کرد: هدف از برگزاری این برنامه، جهاد تبیین است تا جوانان بدانند برای رسیدن انقلاب اسلامی به جایگاه اقتدار امروز، چه زحماتی کشیده شده و چه خون‌های پاکی در این مسیر بر زمین ریخته شده است.

حبیب‌زاده افزود: باید واقعیت‌های دوران دفاع مقدس برای نسل جوان روایت شود تا آنان بدانند امنیت، عزت و اقتدار امروز کشور، حاصل مجاهدت و فداکاری مردانی است که در حساس‌ترین مقطع تاریخ انقلاب اسلامی، جان خود را در راه دفاع از میهن و ارزش‌های انقلاب تقدیم کردند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل تصریح کرد: مایه افتخار اینجانب است که در مجموعه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، خادم شهدا و خدمتگزار شما عزیزان رزمنده و پیشکسوت باشم.

همایش «جنگ روایت‌ها» در موزه دفاع مقدس اردبیل برگزار شد

سردار کریمیان: خود را کهنه‌سرباز ایران اسلامی می‌دانم

سردار «غلام عسگر کریمیان» رزمنده و پیشکسوت دوران دفاع مقدس نیز در این همایش با تبریک هفته دفاع مقدس اظهار داشت: بنده به عنوان یک کهنه‌سرباز ایران اسلامی و خود را در عرصه جنگ روایت‌ها نیز رزمنده این جبهه میدانم و دست یاری به همه شما هم رزمان دراز میکنیم تا در جبهه فرهنگی نیز دشمن را مغلوب کنیم 

وی ضمن خیرمقدم به «مرتضی سرهنگی»، نویسنده و پیشکسوت برجسته ادبیات پایداری ایران، افزود: حضور استاد سرهنگی در اردبیل و در جمع رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس، فرصت ارزشمندی برای گفت‌و‌گو درباره خاطرات و حماسه‌های آن دوران و ضرورت ثبت و ماندگار کردن این روایت‌هاست.

کریمیان خاطرنشان کرد: خاطرات رزمندگان و آزادگان، بخشی ارزشمند از تاریخ دفاع مقدس است و باید این روایت‌ها ثبت و به نسل‌های آینده منتقل شود.

روایت رزمندگان از روز‌های حماسه و مقاومت

در ادامه این همایش، جمعی از رزمندگان و آزادگان دوران دفاع مقدس به بیان خاطرات خود از سال‌های حماسه و مقاومت پرداختند و گوشه‌هایی از رشادت‌ها، فداکاری‌ها و روز‌های سخت دوران دفاع مقدس را برای حاضران روایت کردند.

خاطره‌گویی رزمندگان در جمع پیشکسوتان و در حضور مرتضی سرهنگی، فضای ویژه‌ای به این همایش بخشید؛ روایت‌هایی که از دل میدان‌های نبرد و سال‌های ایستادگی ملت ایران برخاسته و امروز به عنوان بخشی از تاریخ شفاهی دفاع مقدس، نیازمند ثبت و انتقال به نسل جوان است.

جنگ روایت‌ها؛ سنگر جدید جهاد تبیین

همایش «جنگ روایت‌ها» در موزه دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین و ضرورت روایت صحیح حماسه‌های دفاع مقدس برگزار شد.

در این همایش، بر نقش رزمندگان و پیشکسوتان در انتقال خاطرات و تجربه‌های دوران دفاع مقدس و همچنین رسالت نویسندگان و فعالان عرصه ادبیات پایداری در ثبت و ماندگار کردن این حماسه‌ها تأکید شد؛ چراکه روایت دفاع مقدس، پلی میان نسل حماسه‌ساز دیروز و نسل آینده انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار