نخستین گام فرزند شهید مزینانیان در مسیر علم با عطر یاد پدر

جمعی از مسئولان، فرماندهان و همکاران تیپ ۱۲ قائم آل‌محمد (عج) استان سمنان، همزمان با آغاز سال تحصیلی، فرزند کلاس اولی شهید مهدی مزینانیان را از منزل تا مدرسه همراهی کردند.
کد خبر: ۸۶۶۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۶ - 01October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، در اقدامی صمیمانه و با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، جمعی از همرزمان، مسئولان و کارکنان تیپ ۱۲ قائم آل‌محمد(عج) استان سمنان، در نخستین روز ورود فرزند شهید مهدی مزینانیان به مدرسه، در کنار وی حضور یافتند و او را تا کلاس درس همراهی کردند.

ذد
این حضور، جلوه‌ای از تکریم خانواده‌های معظم شهدا و استمرار پیوند نسل امروز با فرهنگ ایثار و شهادت بود؛ حضوری که در آن، جای خالی پدر شهید، با مهر و همراهی همرزمان و همکاران او یادآوری شد.
فرزند شهید مزینانیان در نخستین گام‌های مسیر علم و دانش، در حالی راهی کلاس درس شد که نام و یاد پدر شهیدش، همچون سایه‌ای از افتخار، همراه اوست؛ یادگاری که آینده خود را با الهام از ایثار و فداکاری پدر خواهد ساخت.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار