افتتاح یادمان شهید گمنام عملیات «کربلای ۵» در سلطان‌آباد

یادمان شهید گمنام ۱۷ ساله عملیات «کربلای پنج» آرمیده در تپه گردشگری سلطان‌آباد همزمان با چهل و ششمین سالگرد هفته دفاع مقدس اففتاح شد.
کد خبر: ۸۶۶۸۸۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۹ - 01October 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیین افتتاح یادمان شهید گمنام تدفین شده در تپه گردشگری شهر سلطان‌آباد همزمان با چهل و ششمین سالگرد هفته دفاع مقدس با حضور مسئولین محلی و جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس و مقاومت، خانواده معظم شهدا برگزار شد.

افتتاح یادمان

سرهنگ «امید احسنی» مدیر مهندسی و امور یادمان‌های شهدای گمنام اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی در سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، اظهار داشت: مردم سلطان‌آباد میزبان شهیدگمنامی هستند که از جبهه‌های جنوب به این منطقه آمده تا یاد و نام فرهنگ ایثار و شهادت را در میان مردم زنده نگه دارد.

وی با اشاره به جایگاه شهدای گمنام افزود: شهید گمنام در ظاهر فاقد نام و نشان است، اما در حقیقت از نام‌آورترین انسان‌ها در نزد خداوند و مردم به‌شمار می‌رود و حضور این شهیدان یادآور این حقیقت است که آنچه از انسان باقی می‌ماند، مسیر ایثار، مقاومت و فداکاری در راه آرمان‌هاست.

مدیر مهندسی و امور یادمان‌های شهدای گمنام اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی با قدردانی از مشارکت مردم و هیئت‌امنای شهید گمنام تپه گردشگری سلطان‌آباد در احداث این یادمان، تصریح کرد: این یادمان صرفاً یک سازه شهری نیست، بلکه می‌تواند به مرکزی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و محل ارتباط مردم با شهدا تبدیل شود.

سرهنگ احسنی ادامه داد: آحاد مردم به‌ویژه نسل جوان می‌توانند با حضور در یادمان این شهید گمنام، با فرهنگ ایثار، فداکاری و مقاومت آشنا شوند و از سیره شهدا برای عبور از مسائل و مشکلات زندگی و تداوم انقلاب اسلامی الهام بگیرند.

وی با تأکید بر اینکه شهدا با گذشتن از جان و جوانی خود امنیت و آرامش جامعه را فراهم کردند، گفت: شهدای دفاع مقدس از خانواده و زندگی خود گذشتند تا امنیت کشور و آسایش مردم حفظ شود و امروز وظیفه ماست که ضمن پاسداشت این فداکاری‌ها، راه و آرمان شهدا را ادامه دهیم.

سرهنگ احسنی با اشاره به نقش یادمان‌های شهدای گمنام در ترویج فرهنگ مقاومت خاطرنشان کرد: این یادمان می‌تواند به یکی از کانون‌های فرهنگی شهر سلطان‌آباد تبدیل شود و در مقابله با نفوذ فرهنگی دشمن و تقویت روحیه مقاومت و ایستادگی در میان مردم، به‌ویژه جوانان، نقش‌آفرینی کند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: به برکت حضور این شهید گمنام، شاهد تقویت امنیت، همدلی، وحدت و برکت در شهرستان خوشاب و شهر سلطان‌آباد باشیم و همه ما بتوانیم در مسیر شهدا و آرمان‌های والای آنان گام برداریم.

پیکر مطهر شهید گمنام عملیات «کربلای ۵» که سن تقریبی او در زمان شهادت ۱۷ سال تخمین زده شده بود و توسط کمیته مفقودین ستاد کل نیرو‌های مسلح در منطقه «شلمچه» تفحص شده بود هشتم تیر ۱۳۹۸ مصادف با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در سلطان‌آباد تشییع و در تپه گردشگری این شهر به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار