تداوم حضور حماسی مردم خوزستان در سنگر خیابان

مردم همیشه در صحنه خوزستان، در دویست و پانزدهمین شب از اجتماعات مردمی دفاع از ایران اسلامی، ندای «الله اکبر» در حمایت از رزمندگان مدافع وطن سر دادند.
کد خبر: ۸۶۷۲۵۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۳ - 03October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، مردم همیشه در صحنه خوزستان، در دویست و پانزدهمین شب از اجتماعات مردمی دفاع از ایران اسلامی، ندای «الله اکبر» در حمایت از رزمندگان مدافع وطن سر دادند.

مردم خوزستان

در دویست و پانزدهمین شب از اجتماعات شبانه، مردم انقلابی خوزستان به مانند شب‌های گذشته با حضور حماسی خود بیعت مجدد خود را با مقام عظمی ولایت حضرت آیت الله «سید مجتبی حسینی خامنه‌ای» و رزمندگان اسلام اعلام کردند.

مردم شجاع خوزستان در شهرها، بخش ها و حتی روستاهای مختلف با در دست داشتن پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران و سر دادن شعار‌های «الله اکبر، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل» میثاق دوباره خود را با آرمان‌های امامین انقلاب حضرت امام خمینی(ه) و شهید حضرت امام خامنه‌ای (رحمه الله علیهما) اعلام و بر خونخواهی رهبر شهید تاکید کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار