آیت‌الله محمدی‌لائینی: نخستین نشانه حکومت صالحان اقامه نماز و تحقق عدالت است

نماینده ولی فقیه در مازندران اقامه نماز و برقراری عدالت را از نشانه‌های حکومت صالحان عنوان کرد و بر ضرورت تقویت ارزش‌های دینی در مراکز علمی تأکید کرد.
کد خبر: ۸۶۷۹۰۹
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۶ - 05October 2026

به گزارش ‌دفاع‌پرس از مازندران، آیت‌الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (دوشنبه) در آئین آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه خواهران استان مازندران، با درود و صلوات به محضر امام زمان (عج) و سلام و تحیات به ارواح شهدا، به‌ویژه شهیدان مدرسه شجره طیبه میناب، سال تحصیلی جدید را به‌صورت حضوری آغاز کرد.

آیت‌الله محمدی‌لائینی: نخستین نشانه حکومت صالحان اقامه نماز و تحقق عدالت است

وی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دفاع مقدس، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در این پیام مقایسه‌ای جالب بین روز‌های سخت طاغوت، اوایل انقلاب و دفاع مقدس با امروز داشتند و فرمودند: روزی عنصر دلیری با مردان شناخته می‌شد، اما امروز بانوان در برخی عرصه‌ها از مردان سبقت می‌گیرند، مدرسه علمیه خواهران برای تربیت چنین بانوانی است که باید رهبران و پرچمداران میدان نبرد فرهنگی در مقابل استکبار باشند.

آیت‌الله محمدی لائینی با تأکید بر اینکه انسان موجودی فرهنگی است و نیاز فرهنگی او از نیاز مادی مهم‌تر است، گفت: خدمات فرهنگی بهترین و بالاترین خدمات است، اما فرهنگ‌ها متنوع و متفاوتند و نمی‌توان هر فرهنگ مبتذل و غلطی را به اسم خدمت فرهنگی ترویج کرد. حوزه‌های علمیه ناب‌ترین و اصیل‌ترین خدمات فرهنگی را ارائه می‌دهند؛ همان فرهنگی که عامل پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و جنگ‌های دوازده‌روزه و ماه رمضان شده است.

آیت الله محمدی لائینی با اشاره به پیام رهبری به اجلاس نماز، اولین نشانه حکومت صالحان را اقامه نماز دانست و افزود: حکومت صالحان نتیجه‌اش تقویت نماز، مسجد و پایگاه‌های عبادت است و نشانه دیگر آن، حرکت بر محور عدل و عدالت است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با استناد به حدیثی از امام هشتم (ع) درباره ظهور حضرت حجت (عج) فرمودند؛ وقتی آقا ظهور کند، زمین به نور او روشن می‌شود و اولین کارش قرار دادن ترازوی عدالت بین مردم است؛ هیچ‌کس به دیگری ظلم نمی‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری پنج قسم ظلم را برشمرد: ظلم مردم به یکدیگر (رایج‌ترین)، ظلم حکومت‌ها به مردم، ظلم مردم به حکومت، ظلم انسان به خود و ظلم به خدا. امام رضا (ع) فرمود؛ خداوند ما (اهل بیت) را جان خود قرار داده، پس ظلم به امام، ظلم به خداست.

آیت‌الله محمدی لائینی در پایان با آرزوی تعجیل در فرج، شادی ارواح شهدا و توفیق برای رهبر و مسئولان، ابراز امیدواری کرد: همه حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و مدارس با آموزش و تربیت بر محور اسلام ناب و ارزش‌های دینی و انقلابی پیش بروند و پایبندی به ارزش‌های دینی در مراکز علمی باید از همه‌جا پررنگ‌تر باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار