امدادرسانی نیروهای هلال‌احمر به ۳۲۵ مصدوم در ۷۲ ساعت گذشته

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی به ۳۲۵ مصدوم در جریان ۲۱۱ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد.
کد خبر: ۸۶۷۹۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۶ - 06October 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، محمدحسین کبادی معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با تشریح گزارش عملیات و خدمات امدادی از ۱۱ تا ۱۳ مهرماه، اظهار داشت: نیرو‌های عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در این مدت با حضور در صحنه ۲۱۱ حادثه، خدمات امدادی و نجات را به افراد نیازمند ارائه کردند.

هلال

وی افزود: در مجموع ۳۲۵ مصدوم در این حوادث تحت پوشش خدمات امدادی قرار گرفتند که از این تعداد، ۱۱۴ نفر برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل و ۴۲ نفر نیز با دریافت خدمات لازم در محل حادثه درمان شدند.

کبادی ادامه داد: در جریان عملیات‌های انجام‌شده، ۲۵ نفر نیز در عملیات‌های نجات فنی و رهاسازی نجات یافتند و ۳۲ نفر از خدمات امدادرسانی نیرو‌های هلال‌احمر بهره‌مند شدند.

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر گفت: همچنین ۲۵ نفر به منظور تأمین ایمنی و دسترسی به شرایط مناسب، به اماکن امن منتقل شدند و نیرو‌های امدادی در حوادث طبیعی، سه دستگاه خودرو را رهاسازی کردند که این عملیات‌ها در مجموع به ۹ نفر خدمات‌رسانی داشت.

وی با اشاره به حضور گسترده نیرو‌های عملیاتی در این مأموریت‌ها خاطرنشان کرد: در مجموع ۷۳۶ نیروی عملیاتی هلال‌احمر در قالب ۲۵۴ تیم عملیاتی، در اجرای مأموریت‌های امدادی ۷۲ ساعت گذشته مشارکت داشتند.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار