قرآن؛ همدم رزمندگان در جبهه‌های دفاع مقدس بود

پیشکسوت دوران دفاع مقدس گفت: قرآن کریم همواره همدم رزمندگان در جبهه‌های دفاع مقدس بود و قرآن‌های ترکش‌خورده شهدا، سندی روشن از پیوند رزمندگان با کلام وحی است.
کد خبر: ۸۶۸۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۰ - 07October 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اردبیل، استاد «رسول ناصرآزاد» پیشکسوت دوران دفاع مقدس، مفسر و محقق قرآن، در جریان بازدید از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان اردبیل اظهار داشت: رزمندگان اسلام با تمسک به قرآن کریم و بهره‌گیری از آموزه‌های الهی در جبهه‌های حق علیه باطل حضور یافتند و در سخت‌ترین شرایط، ارتباط خود را با کلام خداوند حفظ کردند.
 
وی افزود: در هشت سال دفاع مقدس، رزمندگان ما قرآن کوچکی را به همراه داشتند و در هر فرصتی به تلاوت آیات نورانی آن می‌پرداختند؛ به‌ویژه در شب‌های عملیات، رزمندگان با زمزمه آیات قرآن، از کلام خداوند روحیه می‌گرفتند و با ایمان و توکل بیشتری در میدان نبرد حاضر می‌شدند.
 
99
 
قرآن؛ همراه همیشگی رزمندگان در میدان نبرد
 
این پیشکسوت دفاع مقدس با اشاره به آثار به‌جامانده از رزمندگان در موزه دفاع مقدس اردبیل تصریح کرد: قرآن ترکش‌خورده شهید شاپور برزگر و شهید اصغر صبور، سندی ارزشمند و گویای پیوند عمیق رزمندگان با قرآن کریم است.
 
ناصرآزاد ادامه داد: این قرآن‌های ترکش‌خورده تنها یک اثر تاریخی نیستند، بلکه روایتگر ایمان، اعتقاد و روحیه معنوی رزمندگانی هستند که در کنار تجهیزات و سلاح‌های جنگی، کلام خداوند را نیز با خود به میدان می‌بردند.
 
وی بیان کرد: رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس با اتکا به ایمان و توکل بر خداوند در برابر دشمن ایستادند و همین ارتباط با قرآن و معارف الهی، در تقویت روحیه و استقامت آنان نقش مهمی داشت.
 
زندگی شهدا بر پایه معارف قرآنی بود
 
این مفسر و محقق قرآن با تأکید بر اینکه زندگی شهدا بر پایه معارف قرآنی شکل گرفته بود، گفت: شهدا با الهام از آموزه‌های قرآن کریم مسیر زندگی، جهاد و ایثار را انتخاب کردند و امروز نیز باید این میراث معنوی و ارزشمند به نسل جوان منتقل شود.
 
ناصرآزاد خاطرنشان کرد: نسخه نجات‌بخش جوانان ما در قرآن کریم و آیات نورانی آن نهفته است و اگر جامعه به‌ویژه نسل جوان با معارف قرآن مأنوس شود، بسیاری از مشکلات و آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی با تکیه بر همین آموزه‌های الهی قابل پیشگیری و حل خواهد بود.
 
وی افزود: موزه دفاع مقدس و مقاومت، محلی برای معرفی بخشی از این فرهنگ و انتقال پیام شهدا به نسل‌های آینده است و آثاری همچون قرآن‌های ترکش‌خورده شهدا می‌تواند برای نسل امروز پیام ایمان، مقاومت و ایستادگی داشته باشد.
 
تبعیت از قرآن زمینه‌ساز نصرت الهی است
 
استاد ناصرآزاد در پایان گفت: ان‌شاءالله همه ما از پیروان راستین کلام خداوند باشیم و در مسیر قرآن حرکت کنیم؛ چراکه ملت و کشوری که از کلام خداوند تبعیت کند، باید بداند که خداوند یاری‌گر و پشتیبان آنان خواهد بود.
 
وی تأکید کرد: باید تلاش کنیم فرهنگ قرآنی و معارف الهی که در دوران دفاع مقدس در رفتار و زندگی رزمندگان و شهدا جلوه‌گر بود، به نسل‌های آینده منتقل شود و این گنجینه ارزشمند برای همیشه زنده و ماندگار بماند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار