هزینه مقاومت کمتر از هزینه تسلیم در برابر آمریکاست

امام جمعه موقت سمنان با تأکید بر اینکه تسلیم شدن در برابر آمریکا تضمینی برای تأمین رفاه و امنیت مردم نیستو گفت: سرنوشت این کشورها نشان می‌دهد که حتی تسلیم در برابر خواسته‌های آمریکا نیز لزوماً مشکلات را برطرف نمی‌کند؛ ازاین‌رو، هزینه مقاومت به‌مراتب کمتر از هزینه تسلیم است.
کد خبر: ۸۶۸۸۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۹ - 09October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، حجت‌الاسلام « غلامحسین مهدوی‌نژاد» امام جمعه موقت سمنان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلای حضرت امیرالمؤمنین (ع) با اشاره به سابقه تقابل آمریکا با جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: دشمنی آمریکا با ایران به حوادث اخیر محدود نمی‌شود و ریشه در مخالفت این کشور با استقلال و آزادی ملت ایران دارد.

یب

وی با بیان اینکه آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی برای جلوگیری از تثبیت نظام جمهوری اسلامی تلاش کرده است، اظهار داشت: از حوادث داخلی سال‌های نخست انقلاب تا جنگ تحمیلی و فشارهای بعدی، هدف آمریکا به زانو درآوردن ایران و بازگرداندن کشور به مدار سلطه بوده است؛ با این حال، این تلاش‌ها با مقاومت ملت ایران ناکام مانده است.

امام جمعه موقت سمنان با اشاره به تداوم اقدامات خصمانه آمریکا پس از ناکامی‌های گذشته افزود: دشمن پس از هر شکست، مسیر دیگری را برای فشار بر ایران دنبال کرده و نمی‌توان سخن از صلح را بدون توجه به اهداف و خواسته‌های واقعی آمریکا ارزیابی کرد.

مهدوی‌نژاد با تأکید بر اینکه تسلیم شدن در برابر آمریکا تضمینی برای تأمین رفاه و امنیت مردم نیست، به تجربه عراق و لیبی اشاره کرد و گفت: سرنوشت این کشورها نشان می‌دهد که حتی تسلیم در برابر خواسته‌های آمریکا نیز لزوماً مشکلات را برطرف نمی‌کند؛ ازاین‌رو، هزینه مقاومت به‌مراتب کمتر از هزینه تسلیم است.

وی با اشاره به تحولات منطقه و آنچه ناکامی‌های آمریکا در برابر ایران خواند، تصریح کرد: امروز قدرت ایران در عرصه بین‌المللی مورد توجه قرار گرفته و ایستادگی مردم در برابر فشارهای خارجی، نقش مهمی در تقویت جایگاه کشور داشته است.

امام جمعه موقت سمنان همچنین با اشاره به فعالیت برخی رسانه‌ها و مجموعه‌های فعال در فضای مجازی برای ایجاد اختلاف و تضعیف روحیه جامعه، بر ضرورت حفظ انسجام ملی و هوشیاری در برابر جریان‌های اختلاف‌افکن تأکید کرد و صبر و توکل به خداوند را از عوامل مهم عبور از دشواری‌ها دانست.

مهدوی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز جهانی استاندارد، ارتقای کیفیت تولیدات داخلی را ضروری دانست و گفت: رعایت استانداردها باید در تمام مراحل تولید مورد توجه قرار گیرد و تولیدکنندگان برای افزایش کیفیت و رقابت‌پذیری کالاهای ایرانی تلاش کنند.

وی حمایت مردم از تولید داخلی را نیز مهم ارزیابی کرد و افزود: ترجیح کالاهای ایرانی بر محصولات خارجی، در کنار حمایت مسئولان از تولیدکنندگان و نظارت دقیق بر کیفیت محصولات، می‌تواند به رونق کسب‌وکار و تقویت جایگاه صنایع کشور در بازارهای داخلی و خارجی کمک کند.

امام جمعه موقت سمنان با تأکید بر نقش هم‌زمان تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان و مسئولان در توسعه اقتصادی خاطرنشان کرد: با همکاری این سه بخش و توجه جدی به کیفیت، می‌توان زمینه رشد تولید ملی و افزایش توان رقابتی محصولات ایرانی را فراهم کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار