دست ترامپ باز هم به نوبل نرسید
به گزارش خبرنگار بینالملل دفاعپرس: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دیروز جمعه در جریان سخنرانی در گردهمایی انتخاباتی جمهوریخواهان در شهر «سیراکیوز» ایالت نیویورک، نارضایتی خود را از عدم دریافت جایزه صلح نوبل اعلام کرد و تصمیم مربوط به این جایزه را «لکه ننگی پاکنشدنی» برای نروژ عنوان کرد.

اما این پایان کار نبود و ترامپ در اظهاراتی مضحک و اغراقآمیز مدعی شد که آمریکا به دلیل آنچه دستاوردهای خود در پایان دادن به جنگها خواند، شایسته دریافت جایزه صلح نوبل بوده است. رئیسجمهور آمریکا همچنین با انتقاد شدید از کمیته نوبل گفت که این جایزه بهواسطه تصمیم گروهی از افراد به گفته او «افراطی و مخالف دموکراسی» بیاعتبار شده است. او همچنین خطاب به نروژ گفت: «ما فراموش نخواهیم کرد که این جایزه را به ما ندادید.»
ترامپ در بخش دیگری از سخنان خود، به جنگهای ایران و روسیه و اوکراین، اشاره کرد و مدعی شد که در آستانه پایان دادن به این درگیریها یا پیروزی در آنها قرار دارد و هر دو جنگ را بهسرعت به پایان میرساند.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنان خود، به برنده جایزه صلح نوبل نیز حملهور شد و وی را فردی لیبرال در سازمان ملل توصیف کرد که کسی نام وی را تا امروز نشنیده است.
ترامپ این اظهارات را درباره «ناوی پیلای» حقوقدان اهل آفریقای جنوبی و رئیس پیشین کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل، مطرح کرد؛ فردی که ریاست کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره فلسطین را بر عهده داشت و این کمیسیون در گزارش خود، «اسرائیل» را به ارتکاب نسلکشی در نوار غزه متهم کرده بود.
انتهای پیام/ ۱۳۴
