پیروزی هیتلر موسولینی در انتخابات شورای شهر

یک نامزد چپ‌گرا به نام هیتلر موسولینی در انتخابات شهرداری منطقه‌ای در رشته‌کوه آند، بر رقیب راست افراطی خود پیروز شد.
کد خبر: ۸۶۸۹۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۴ - 10October 2026

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس: بر اساس اخبار و گزارش‌های انتخاباتی محلی، یک تاجر به نام «هیتلر موسولینی سیمئون فلورس» به‌عنوان شهردار منطقه‌ای دورافتاده در رشته‌کوه آند در کشور پرو انتخاب شده است.

هیتلر موسولینی

این تاجر و نامزد انتخاباتی ۴۵ ساله که دو بخش از نام او با دیکتاتور‌های بدنام اروپایی یکسان است، در انتخابات شهرداری منطقه «کروپالکا» در منطقه مرکزی «اوانوکو» در پرو پیروز شد و از اول ژانویه فعالیت خود را در این سمت آغاز می‌کند.

بر اساس اعلام دفتر ملی فرایند‌های انتخاباتی پرو، «هیتلر موسولینی» که نامزد حزب چپ‌گرای «آهُرا ناسیون» بود، در انتخابات چهارم اکتبر از مجموع ۶۶۳ رأی، ۲۲۹ رأی را به دست آورده است. این در حالی است که «گاسپار اوسوریو»، نزدیک‌ترین رقیب او که نامزد جریان راست افراطی بود، با کسب ۲۰۴ رأی در جایگاه دوم قرار گرفت.

«هیتلر موسولینی» که در حوزه حمل‌ونقل بار فعالیت می‌کند، تا سال ۲۰۲۵ عضو حزب «نیروی مردمی» به رهبری «کیکو فوجیموری» رئیس‌جمهور راست‌گرای پرو بود؛ موضوعی که مقام‌های انتخاباتی این کشور آن را تأیید کرده‌اند.

گفتنی است، با وجود آنکه نام هیتلر با رهبر آلمان نازی پیوند خورده، تا امروز چندین نامزد با این نام در انتخابات پرو به پیروزی رسیده‌اند. بر همین اساس نیز در سال ۲۰۲۱، پزشکی به نام «هیتلر ساودرا کاسترنوکه» به نمایندگی از حزب میانه‌روی «سوموس پرو» به پارلمان این کشور راه یافت.

همچنین در سال ۲۰۱۸، «هیتلر آلبا سانچز» به‌عنوان شهردار منطقه آندی «یونگار» انتخاب شد. او در جریان کارزار انتخاباتی خود، با اشاره به نامش گفته بود که «هیتلر خوب» است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار