اصابت موشک یمنی در فرودگاه الدمام عربستان

وزارت دفاع عربستان سعودی اعلام کرد که یک موشک یمنی به فرودگاه «ملک فهد» در شهر الدمام واقع در شرق این کشور اصابت کرده است.
کد خبر: ۸۶۹۰۷۰
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۲ - 11October 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، وزارت دفاع عربستان که به طور معمول با محافظه‌کاری بالا به اصابت موشک‌ها و پهپاد‌های یمنی اذعان می‌کند؛ بامداد امروز (یکشنبه) از اصابت موشک یمنی در فرودگاه «ملک فهد» شهر دمام خبر داد.

اصابت موشک یمنی در فرودگاه الدمام عربستان


این وزارتخانه مدعی شد که موشک در اطراف فرودگاه اصابت کرده و توضیحات بیشتری درباره خسارات یا تلفات احتمالی نداد.


همزمان با این خبر روزنامه نیویورک تایمز نیز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد حمله ارتش و انصارالله یمن به فرودگاه بین‌المللی پایتخت عربستان در روز شنبه، دست‌کم ۱۲ کشته و ۵۰ زخمی بر جای گذاشته است.


طبق این گزارش این حمله مرگبارترین حمله در یکی از کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس از زمان آغاز جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در ماه فوریه به شمار می‌رود.


سازمان هواپیمایی کشوری عربستان نیز اعلام کرد که بررسی خسارت‌های واردشده به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض همچنان ادامه دارد. این سازمان همچنین از توقف موقت فعالیت‌های فرودگاه خبر داده است.


حملات یمن به فرودگاه‌های عربستان سعودی تا حدی افزایش یافته که روز گذشته بسیاری از فرودگاه‌های این کشور مجبور به لغو پرواز‌ها شده و به گفته منابع عربی، دولت ریاض قطار را جایگزین هواپیما برای انتقال مسافران در داخل این کشور کرده است.

انتهای پیام/ 100

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار