حجت‌الاسلام بختیاری: اقامه نماز اول وقت باید در ادارات نهادینه شود

امام جمعه چناران با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ نماز در دستگاه‌های اجرایی، خواستار برنامه‌ریزی ادارات برای اقامه نماز اول وقت و فراهم‌کردن زمینه حضور کارکنان در نماز جماعت شد و ارتباط با خداوند را از عوامل مهم پیروزی مؤمنان در عرصه‌های مختلف دانست.
کد خبر: ۸۶۹۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۶ - 11October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «محمد بختیاری» امام جمعه چناران در جلسه شورای اداری این شهرستان که روز گذشته در فرمانداری برگزار شد، با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به سی و سومین اجلاسیه سراسری نماز بر ضرورت بازخوانی و به‌کارگیری این پیام تأکید کرد و اظهار داشت: باید پیام‌های ایشان را با دقت مرور کنیم و آموزه‌های آن را در عرصه‌های مختلف زندگی فردی و اجتماعی بکار بندیم.

امام جمعه چناران

وی با بیان اینکه نصرت الهی و پیروزی مؤمنان در گرو ارتباط با خداوند متعال است، تصریح کرد: شرط پیروزی در میدان‌های مختلف و عرصه‌های جهاد، حفظ و تقویت پیوند با پروردگار است و نماز به‌عنوان ستون دین، جایگاهی محوری در این مسیر دارد.

امام جمعه چناران با تأکید بر اینکه اقامه نماز مستلزم اهتمام عملی و برنامه‌ریزی است، افزود: انسان باید تمام تلاش خود را برای برپایی نماز در اول وقت به کار گیرد؛ ازاین روی ادارات و دستگاه‌های اجرایی نیز باید با نگاهی مسئولانه، اقامه نماز اول وقت را در برنامه روزانه خود جای دهند و با ایجاد شرایط مناسب، زمینه حضور کارکنان در نماز جماعت را فراهم آورند.

حجت‌الاسلام بختیاری خاطرنشان کرد: توجه به نماز اول وقت باید به‌عنوان یک اولویت مهم در مجموعه‌های اداری نهادینه شود تا کارکنان ادارات در کنار انجام مسئولیت‌های اجرایی، نسبت به این فریضه الهی اهتمامی جدی داشته باشند.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به مجاهدت نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، از حضور مستمر مردم در صحنه‌های اجتماعی و حمایت آنان از ولایت قدردانی کرد و گفت: مردم ایران اسلامی مردمی بی‌نظیر هستند که هر شب با حضور در خیابان‌ها و میدان‌ها، پایبندی خود را به مسیر ولایت نشان می‌دهند.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار